Concert Jessy Dixon la Casa de Cultură a Studenţilor în 25 februarie de la ora 19.00

Update (26 feb.): Fotografii de la concert.


Miercuri 25 februarie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj Napoca, de la ora 19:00, va avea loc un concert susţinut de Jessy Dixon.  Biletele se găsesc la Librăria Kerigma (str. Franklin D. Roosevelt nr.3; între 10-18 L-V; 10-14 S) şi în ziua concertului la agenţia Casei de Cultură, începând cu ora 12. Preţul este 20 ron iar pentru studenţi 15.

Jessy Dixon

Jessy Dixon

Jessy Dixon a colaborat cu Natalie Cole, Cher, Diana Ross, Randy Crawford, Sandi Patti, Amy Grant, Point of grace, Andre Crouch, s.a. Are peste 20 de albume (dintre care trei discuri de aur şi şapte nominalizări la Grammy), iar compoziţia să „I Am Redeemed” a fost timp de cinci ani în Top Ten în muzică Gospel.  A fost invitat la „Oprah Winfrey Show”, iar recent este invitat în seria de concerte Homecoming organizate de Bill şi Gloria Gaither.

credo.tv via aercurat.com

Jessy Dixon, unul dintre cei mai apreciaţi artişti gospel ai ultimelor decenii, se va afla pentru o seară la Cluj-Napoca într-un concert extraordinar la Casa de Cultură a Studenţilor. Recunoscut în întreaga lume pentru stilul lui unic, entuziasmul molipsitor şi dinamismul debordant, Jessy a concertat în Europa mai mult decât oricare alt artist american. Că autor şi compozitor a scris şi interpretat piese memorabile, reprezentative pentru întreagă istorie a muzicii gospel , compoziţia „I Am Redeemed” („Sunt Mântuit”) fiind de departe cea mai îndrăgită piesă a artistului. Repertoriul lui îmbină ritmurile vii, joviale, cu melodii calme, emoţionante, de fiecare dată însă reuşind să transmită într-un mod strălucit bucuria mântuirii şi harul lui Dumnezeu. Cele peste 20 de albume înregistrate i-au adus 7 nominalizări Grammy, 3 discuri de aur şi aprecieri deopotrivă din partea muzicienilor creştini sau laici cu care a colaborat. Carieră lui se întinde pe o perioadă de peste 50 de ani, colaborând cu nume sonore din industria muzicală, printre care se regăsesc Mahalia Jackson, Paul Simon şi Art Garfunkel, James Cleveland sau Bill Gaither.

Vizualizaţi clipuri cu Jessy Dixon.

jessydixon.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52