INFO – Şcoala Postliceală Teologico-Sanitară Baptistă „Sf. Luca”

Felicitări pentru încă o promoţie de asistente medicale generaliste, care au încheiat cu succes cursurile Şcolii Postliceale Teologico-Sanitare Baptiste din Cluj-Napoca, promoţia 2006 – 2007. Mulţumim Domnului pentru ajutorul şi călăuzirea Lui de-a lungul celor 15 ani de activitate, în care peste 300 de absolvenţi au fost pregătiţi în profesia de asistent medical generalist.Prin Biserica Baptistă nr. 1 Cluj Mănăştur, Domnul ne-a binecuvântat cu săli de clasă în care funcţionăm.

În anul şcolar 2007 – 2008 pentru anul I s-au înscris 19 elevi, în anul II avem 11 elevi, iar în anul III, 15 elevi.

Şcoala Postliceală Teologico-Sanitară Baptistă pregăteşte asistenţi medicali generalişti – 3 ani de studii, cu stagii practice în spitalele şi clinicile din Cluj.

Învăţământul postliceal sanitar corespunde nivelului 5 al Cadrului European al Calificărilor, unul din cele mai solicitate pe piaţa europeană a muncii.. La terminarea cursurilor, absolvenţii primesc Certificate de Competenţe cu recunoaştere în U.E.

La înscriere nu există limită de vârstă, sex sau apartenenţă religioasă. Singura condiţie este disponibi-litatea de a învăţa şi a slujii semenilor în suferinţă.

Alte informaţii obţineţi la secretariatul şcolii, cu sediul în clădirea administrativă a bisericii, etajul II – tel 424038.

Vă rugăm să ne sprijiniţi în rugăciune pentru a şcolariza asistenţi medicali credincioşi, devotaţi, care să se califice în această profesie, conştienţi fiind de rolul lor în slujirea oamenilor suferinzi.

Sursa: BULETIN INFORMATIV, Biserica Creştină Baptistă Nr. 1 Mănăştur realizat de Ştefania Horvath, în colaborare cu Delia Souca

1 comentariu

  1. timbus elena mai 31, 2010

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.