Intalniri Club Foto Crestin

Sunteti invitati cu drag la intalnirile CLUB FOTO CRESTIN care se vor relua MARTI (9 OCT.) ORELE 19:00 pe BULEVARDUL 21 DECEMBRIE Nr.102, CLUJ-NAPOCA. Clubul are ca obiecte de activitate: Intalniri, cursuri, worshop-uri pe tema fotografiei, pentru contemplarea lucrarii lui Dumnezeu pe pamant. In principiu Clubul foto va avea intalniri in fiecare marti seara de la orele 19:00 BULEVARDUL 21 DECEMBRIE Nr.102. Cei interesati de noutati sau modificari in ce priveste intalnirile clubului si evenimentele speciale ale acestuia (iesiri in natura, etc.) sunt rugati sa se urmareasca mesajele de pe lista de discutii a clubului – http://groups.yahoo.com/group/club_foto_crestin/. Abonarea la aceasta lista de discutii se poate face trimitand un email fara text la adresa club_foto_crestin-subscribe&yahoogroups.com.

Corneliu Szekely-Hategan

Update:

Dragi iubitori de fotografie,

Clubul foto crestin Cluj-Napoca a avut prima intalnire din noul an universitar in ziua de marti 2 oct. Incepand cu aceasta saptamana clubul reia intalnirile in fiecare marti la orele 19:00 la Biserica „Renasterea” pe B-dul 21 Dec. 1989 nr. 102.

Prima intâlnire a clubului a fost una deosebita fiecare participant venind plin de entuziasm şi speranţe pentru noul. La prima intâlnire a clubul foto s-au pus la cale mai multe planuri pentru anul 2007/2008. Unul dintre ele este O IESIRE DE WEEK-END PENTRU FOTOGRAFII DE TOAMNA LA VALEA DRAGANULUI PENTRU CONTEMPLAREA FRUMUSETII NATURII DE MUNTE IN ACEST ANOTIMP INCÂNTĂTOR. CAZARE GRATUITA, ZONA SUPERBA!!! Sunt bineveniti atat tineri şi tinere persoane necasatorite cat şi familii. Ideea este sa mergem intr-un week-end din octombrie si sa stam de vineri seara (cine poate de vineri dimineata) pana sambata seara (iar cine vrea pana duminica seara). Avem doua variante de data pentru această ieşire foto de toamnă:

1. al doilea week-end din octombire (de vineri 12 oct pana sambata.13 oct [sau pana duminica 14 oct.]) ori
2. al patrulea weekend din octombrie (de vineri 26 oct pana sambata.27 oct [sau pana duminica 28 oct.])

Rugam pe toti cei interesati sa participe la iesirea de week-end sa scrie un mesaj pe adresa corneliu_cares&hotmail.com (sau membrii grupului pe adresa club_foto_crestin&yahoogroups.com) si sa mentioneze daca prefera week-endul 12-13/14 oct. sau weekendul 26-27/28 oct. Daca puteti trimite raspunsurile voastre cat de repede ar fi de mare ajutor pentru organizarea iesirii.

Biletul dus intors cu trenul la personal este 11,88 RON pt. adulti (10% reducere) si 6,6 RON pt. elevi si studenti (50 % Reducere). Pentru intrebari, detalii, nelamuriri referitor la locul de cazare va rog sa imi scrieti pe aceeasi adresa personala de email sau la tel.0746 04 32 66. Alte intebari le puteti adresa grupului yahoo al clubului pe club_foto_crestin&yahoogroups.com sau lui Andrei Neamtu, moderatorul clubului foto, pe andrei&internet-alive.com.

Sunteti rugati cu totii sa inaintati acest mesaj tuturor prietenilor vostri care credeti ca ar fi interesati de fotografie si de aceasta iesirea pentru fotografii de toaman. Este o oportunitate excelenta pentru a lega relatii …

Sa aveti o toamna frumoasa care sa va incante ochiul si pelicula !

Corneliu Szekely-Hategan

P.S. Cei interesati de noutati sau modificari in ce priveste intalnirile clubului si evenimentele speciale ale acestuia (iesiri in natura, etc.) sunt rugati sa se urmareasca mesajele de pe lista de discutii a clubului –  http://groups.yahoo.com/group/club_foto_crestin/. Abonarea la aceasta lista de discutii se poate face trimitand un email fara text la adresa club_foto_crestin-subscribe&yahoogroups.com

Psalmul 19:1-6
1 Cerurile povestesc slava lui Dumnezeu
şi bolta cerească istoriseşte despre lucrările mâinilor Lui.
2 O zi dă de ştire altei zile acest mesaj
şi o noapte vesteşte această cunoaştere altei nopţi,
3 dar fără vorbe şi fără cuvinte,
fără să li se audă glasul.
4 Mesajul lor străbate întreg pământul
şi cuvintele lor ajung până la marginile lumii.
În ceruri, El a întins un cort soarelui.
5 Acesta este asemenea unui mire care iese din odaia lui de nuntă,
asemenea unui viteaz ce se bucură să alerge pe cale:
6 răsăritul lui este la un capăt al cerului
şi roată-i este drumul până la celălalt capăt al lui.
Nimic nu se poate ascunde de căldura lui!

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.