Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Fundatia EGM: Workshopul Valorile Craciunului – Clujul Evanghelic

Fundatia EGM: Workshopul Valorile Craciunului

Data: Sambata, 24 noiembrie 2007, orele 1000 – 1400
Locul: Biserica Baptista nr. 1-Manastur (str.Ospatariei nr. 10), Cluj-Napoca
__________________________________________________________________

DE LA FUNDATIA EGM fundatiaegm @gmail.com:

Dragi invatatori,

Va reamintim ca in data de 24 noiembrie 2007 va avea loc workshopul Valorile Craciunului! Detalii cu privire la acest eveniment gasiti in fisierul atasat!

Va rugam sa va anuntati participarea la acest workshop la liderii lucrarii din bisericile dumneavoastra, unde se poate acest lucru, sau pe emailul fundatiei EGM.

Va asteptam cu drag!
Andreea Moisi

Invitaţie

Crăciunul e un moment de referinţă în viaţa Bisericii, în viaţa învăţătorului şi a grupei de copii. Dincolo de darurile de sub brad sau de colindele cântate pe uliţe, avem nevoie să simţim din nou proaspăt realitatea întrupării Mântuitorului. Sute de copii care păşesc pragul Bisericii o singura dată pe an fac lucrul acesta cu ocazia Crăciunului. Putem rămâne resemnaţi în faţa acestei realităţi sau putem să ne folosim de acest moment pentru a-i ajuta pe aceşti copii să plece spre casă cu mai mult decât o pungă de cadouri – să plece cu speranţă, cu bucurie să ajungă să experimenteze dragostea Celui născut în iesle.

Iată de ce Fundaţia EGM doreşte să vină în sprijinul Bisericii, al învăţătorilor, al lucrătorilor cu copiii, pentru a-i ajuta să prezinte copiilor într-un mod creativ plin de viaţă şi de culoare mesajul naşterii Celui fără de început.

Întenţionăm ca sambata, 24 noiembrie 2007 să organizăm un workshop sub numele “VALOAREA CRĂCIUNULUI” ce urmăreşte pregătirea învăţătorilor şi lucratorilor de copii din Cluj si imprejurimi. Întâlnirea va avea loc la Biserica Baptista nr. 1-Manastur (str.Ospatariei nr. 10), incepand cu ora 1000 pana in jurul orei 1400 .

Scopul întâlnirii este de a oferii ofere resurse de predare invatatorilor pentru ca in cele din urma acestia sa ii ajute pe copii sa experimenteze dragostea Celui Intrupat. Credem că învăţătorii pot porni cu dreptul în pregătirea copiilor pentru Sărbătoarea Naşterii Domnului, având la dispoziţie resursele potrivite, având o inimă plină de dragoste şi speranţă pentru sutele de copii pe care îi slujesc.

În cadrul întâlnirilor vor fii prezentate următoarele:

  • Lecţie biblică de Crăciun

  • Scenetă de Crăciun

  • Teatru de păpuşi

  • Idei de predare creativă

  • Mesaj biblic

  • Colinde

  • Crafturi şi idei de lucru manual

  • Idei de programe, modalităţi de a câştiga copii din afara bisericii

  • Sesiune plenară: Valori în preajma Crăciunului.

Taxa de participare la workshop este de 10 RON.(se va plati la biserica)

Inscrierea pentru workshop se va face la liderii lucrarii cu copiii din biserica de care apartineti.

De asemenea participanţii vor avea posibilitatea să-şi achiziţioneze cărţi şi resurse speciale pentru organizarea programelor de Crăciun.

Asteptam participarea oricarui lucrator cu copiii si dorim ca aceaste actiune sa aiba ca rezultat castigarea tinerei generatii pentru Cristos.

Al dumneavoastră, în slujba Lui,

Daniel Bruda

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.