Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Miscarea nationala de post si rugaciune – Clujul Evanghelic

Miscarea nationala de post si rugaciune

Miscarea nationala de post si rugaciune
Initiator: Asociatia Alege-Viata din Romania

Scopul: de a mobiliza bisericile si intreaga natiune sa se apropie de Dumnezeu in lauda si inchinare, sa se roage pentru trezire spirituala in bisericile locale, in orase si tari si pentru evanghelizare si ucenicizare.

In strategia acestei lucrari este prevazuta infiintarea grupurilor de rugaciune pe fiecare denominatiune evanghelica reprezentativa, organizarea intalnirilor de rugaciune interconfesionale la nivel de orase, municipii si/sau judete, precum si organizarea intalnirilor natioinale de post si rugaciune de trei zile.

La Cluj-Napoca au fost binenteles crestini care s-au rugat pentru tara si pana acum, iar ca grup de rugaciune focalizat pe rugaciunea pentru tara a inceput din octombrie 2006, dupa ce un grup de crestini din judet au participat la intalnirea nationala de post si rugaciune de la Deva din 29-31 august 2006.

Grupul de strajeri din Cluj-Napoca, nume asociat acestor mijlocitori in rugaciune dupa cartea ” Strajerii” a lui Tom Hess care accentueaza planul initiat de Dumnezeu pentru acoperirea in rugaciune a cetatii si a tarii asa cum scrie in Sfanta Scripura -in Isaia 62:6 si 2 Cronici 7:14, crede ca binecuvantarile pregatite in bunatatea si indurarea Lui se revarsa acolo unde se inalta rugaciuni catre Dumnezeu.
Aceastea nu se vrea a fi versete scoase din context pentru justificare, ci prezentarea succinta a chemarii lui Dumnezeu de a trai in sfintenie si-n pace ca rugaciunile naostre sa se inalte la El, de a accepta sa depindem de El si pentru aceasta sa incepem sa avem o viata de rugaciune pentru slujire zi de zi, fiecare in chemarea primita personal, in cea a bisericii locale si a celei universale.

Locatia pentru intalnirea acestui grup interconfesional evanghelic de rugaciune este in cladirea anexa a Casei de rugaciune de pe str.Ospatariei nr.10 apartinand Bisericii Baptiste nr.1 din Cluj-Napoca, la etajul 2, sala Capela, in fiecare luni de la ora 18,00.

Pentru crestinii evanghelici care vor sa participe la aceasta miscare de rugaciune pentru tara si nu pot ajunge la intalnirea grupului este posibilitatea de a se unii in rugaciune cu ceilalti strajeri din zona care se roaga in casele lor sau pe unde se afla in deplasare , in fiecare joi de la ora 22,00.

Motivele de rugaciune pentru tara se pot gasi pe www.prayernet.ro la fereastra -Rugaciune.

Motivele de rugaciune locale sunt:

1.Cresterea si multiplicarea grupului de strajeri.
2.Organizarea unei intalniri nationale de post si rugaciune la Cluj-Napoca in anul 2008.
3.Unitatea bisericilor crestine evanghelice din judetul Cluj.

Crestinii evanghelici din judetul Cluj si in spcial cei din Cluj-Napoca, care cred si spera in bunatatea si indurarea lui Dumnezeu pentru Romania si vor sa faca pasi concreti in acest sens sunt invitati cu dragoste frateasca sa participe la aceasta slujire in Numele Domnului Nostru Isus Cristos.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.