Seri colinde la Biserica baptistă nr. 1

Biserica Crestină Baptistă Nr. 1 din Mănăştur (Ospătăriei 10) vă invită la seri de colinde: 14-15 decembrie de la ora 19 şi 16 decembrie de la ora 18. Intrarea liberă.

invitatie_colinde_2007

Pentru iubitorii de carte, biserica oferă pentru vânzare următoarele:

  • De la Fundaţia Istoria Binecuvântării: diferite ghiduri de studiu şi studii biblice. Deuteronom – 10 lei/buc. – Shema Israel! – de Beniamin Fărăgău. Viziunea Împărăţiei de Beni Fărăgău, la preţul de 25 lei/buc. Romani, 25 lei/buc.
  • De la Fundaţia Jubilate: mai avem Colecţia de imnuri Jubilate la preţul de 28 lei/buc., CD-uri – 18 lei/buc. şi casete – 7 lei/buc. cu cântările de la Jubilate; Comuniunea cu Dumnezeu – 24 lei/buc.
  • De la editura Cartea Creştină Oradea: Trăind prezentul în lumina viitorului, Alege Viaţa şi Spiritualitate şi caracter creştin de Iosif Ţon, Istoria Anabaptiştilor – de William R. Estep şi Apologetica creştină în lumea postmodernă editată de Timothy R. Phillips şi Dennis L. Okholm.
  • De la Liga Bibliei avem de vânzare şi putem face comandă pentru biblii şi noi testamente. Vă puteţi procura deja Calendarul mare de perete pentru anul 2008, la preţul de 7 lei, şi Calendarul cu poze pentru copii, la preţul de 3 lei (Creaţia minunată a lui Dumnezeu).
    De la editura Făclia: Istoria Baptiştilor din România 1836-1989 de Alexa Popovici – 120 lei/buc.
  • Cărţi excelente de la editura Perla Suferinţei: Depresia spirituală, Trezirea, Bucurie negrăită, Crucea, De ce întârzie trezirea?, Ce au înfăptuit mâinile noastre, 2 Timotei – studiu, Cristosul din Apocalipsa.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.