Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
SEARA PENTRU TINERI CU ARTISTUL PLASTIC DAN LES: “VINO IN CASA OLARULUI” – Clujul Evanghelic

SEARA PENTRU TINERI CU ARTISTUL PLASTIC DAN LES: “VINO IN CASA OLARULUI”

Stire de CORNELIU Szekely-Hategan

DATA: Miercuri, 12 dec. 2007, orele 19:00

LOCUL: Biserica Penticostala nr.2, Str. Sesului nr. 6, cod 400384 (cartier Mănăştur, 100 metri de Plopilor, harta)

Artistul plastic Dan Les din Baia-Mare, ceramistului anului in Romania in ultimii 4 ani, va fi prezent cu roata olarului. Dan Les va avea un mesaj din cartea Ieremia despre cea inseamna sa fii lut in mainile Olarului divin. Ceramistul va impartasi si imprejurarile in care l-a cunoscut pe Dumnezeu acum 11 ani si modul in care El i-a modelat viata.

(Sursa: Radio Vocea Evangheliei Cluj-Napoca)

P.S. La vinal gasiti o stire cu cateva detalii despre Casa Olarului a ceramistului Dam Les:

Un grup de 10 spanioli, la “Casa Olarului” din Baia Sprie

Un grup de 10 spanioli, la “Casa Olarului” din Baia Sprie Anual, la “Casa Olarului” din Baia Sprie, unde gazda este binecunoscutul ceramist Daniel Les, vin multi turisti, atat din tara, cat si din strainatate. Aici, oaspetii au posibili-tatea de a invata foarte multe lucruri despre tehnica ceramicii. Tot aici, in fiecare vara, este organizata tabara de pictura, la care participa pictori din toata Europa. Cu siguranta, cei care viziteaza “Casa Olarului”, precum si atelierul de creatie raman impresionati de tot ceea ce vad si invata aici. Pe langa turisti, la Scoala de creatie vin si ucenici, dornici de a invata olaritul. In prezent, ceramistul Daniel Les dezvaluie taina acestei indeletniciri celor sapte ucenici din Baia Mare, cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, iar sambata, va sosi un grup de 10 spanioli.

28 Iunie 2007
Sursa: Informatia Zilei De Maramures

http://www.event365.ro/

1 comentariu

  1. drenta romulus iunie 7, 2012

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.