Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
TPM Medias: Scoala de Perspectiva Crestina Biblica Asupra Lumii – Clujul Evanghelic

TPM Medias: Scoala de Perspectiva Crestina Biblica Asupra Lumii

Primit de la Florin & Laura Mihaly, Tineri pentru Misiune Mediaş

banner_sbcw_medias2008

Invitatie la sarbatoarea mintii

De foarte multe ori lumea se misca fara sa o intelegem. Avem intrebari si deseori raspunsul, sau cel putin o parte a raspunsului, am putea sa-l aflam daca am cunoaste care sunt parghiile din spatele evenimentelor. Aceste parghii se numesc presupozitii filosofice si fiecare om actioneaza pe baza lor fie ca isi da seama sau fie ca nu. Atat omul simplu cat si cel mai versat politician are presupozitii bine definite pe baza carora actioneaza.Orice idee are consecinte!

Ca si crestini suntem chemati sa cunoastem atat Principiile Imparatiei (Biblia) cat si lumea in care traim, tocmai ca sa vedem cum putem aduce o schimbare – o schimbare la nivelul profund al ideilor si presupozitiilor si apoi la nivel de actiune si comportament.

Daca sunteti interesati de acest subiect al „parghiilor care nu se vad”, dar al caror rezultat se vede in societatea si lumea in care traim, va invitam la Scoala de Perspectiva Crestina Biblica Asupra Lumii.

Va invitam la 12 saptamani de „sarbatoare a mintii”. Romani 12:1-2 ne spune ca trebuie sa ne reinoim mintea. Aceasta scoala este o unealta buna in acest sens.
Vom aborda teme precum: Cauzele saraciei, Etica, Istoria gandirii umane, Istoria bisericii, Domeniile din societate dpdv biblic – Deuteronom, Antropologie, Postmodernism, etc
In fiecare saptamana vom avea profesori de calibru. Printre care si Vishal Mangalwadi (lector la Oxford si Cambridge).

Durata scolii: 4 mai – 24 iulie, 2008
Locul: Centru de pregatire Tineri Pentru Misiune Medias
Informatii si inscrieri: tpmmedias.ro

Va asteptam sa ne reinoim mintea impreuna!

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.