Miscarea Interconfesională de Rugăciune Focalizată: întâlnire 9 iunie

minter

Eşti invitat, indiferent de culoarea confesională să participi la o seară de rugaciune interconfesională menită sa reunească mijlocitorii din Cluj pentru rugaciune focalizată. Veniţi să ne împreunăm mâinile şi să chemăm numele Domnului peste acest oraş, peste aceasta naţiune, peste această lume!

Miscarea Interconfesională de Rugaciune Focalizata.
Locaţie: Biserica Baptistă nr. 1 (anexa bisericii, etaj 2)
Data: 9 iunie, luni, ora 18

Gânduri de la ultima întâlnire:

Dragi prieteni,

Revenim cu vesti din partea echipei MINTER (Miscare Interconfesionala de Rugaciune Focalizata). Da, avem si un nou look dar avem o si mai mare determinare sa facem o diferenta prin rugaciune!

Probabil ca va amintiti ca in data de 5 mai 2008, (in anexa bisericii baptiste de pe strada Ospatariei), am participat impreuna la prima intalnire interconfesionala de rugaciune focalizata, pentru Cluj-Napoca, pentru Romania, dar si pentru natiunile lumii.

RETROSPECTIVA

Ne-am rugat pentru meciul CFR-U Cluj. L-am rugat pe Tatal sa impiedice actele de violenta si in special sa nu permita sa fie luate vieti. Cred ca am urmarit cu totii evenimentele si putem fi multumitori pentru faptul ca nimeni nu si-a pierdut viata. Sigur ca se desprinde nevoia de rugaciune ferventa pentru a indeparta acest flagel al violentei microbistilor. Fara doar si poate exista o dimensiune spirituala a ceea ce vedem in randul impatimitilor de fotbal.

Ne-am rugat pentru natiunile lumii, si in special pentru tarile in care sunt persecutati crestinii. Poate ati observat ca in doua din tarile care persecuta crestinii (China si Myanmar sau Birmania), in luna mai s-au petrecut evenimente nefaste.

Perioada aceasta a fost perioada in care lumea crestina de pe tot mapamondul s-a unit in rugaciune pentru natiunile lumii (cu siguranta va amintiti de Ziua Internationala de Rugaciune). Sa fie o coincidenta ceea ce s-a intamplat in aceste doua tari? Sa fie raspunsul greu de inteles al lui Dumnezeu la rugaciunile sfintilor lui? Sansele ca acesta sa fie raspunsul corect nu pot fi ignorate.

Daca Domnul nostru incepe sa miste ceva, sa ne simtim onorati ca ni s-a acordat prilejul sa ne alaturam mijlocitorilor din intreaga lume, desi nu vom intelege niciodata felul in care actioneaza el spre binele celor multi.

Una peste alta, haideti sa ne impreunam mainile din nou pentru Cluj si pentru Romania. Luni. Trimite acest e-mail mai departe oricui crezi ca ar fi animat de ceea ce facem impreuna. Anunta-ti prietenii. Luni. – Am mai spus, stiu. Pe luni.

Cristi Sălăjan, Misinea Mondială Unită

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.