Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Clujul Evanghelic inaugurează concursul lunar: O carte pentru o ştire – Clujul Evanghelic

Clujul Evanghelic inaugurează concursul lunar: O carte pentru o ştire

Clujul Evanghelic inaugurează concursul lunar O carte pentru o ştire.

Ai auzit despre o conferinţă ce va avea loc în oraşul nostru? Urmează un botez în biserica ta? Ai primit pe messenger un anunţ despre un concert? Tinerii organizează o seară specială cu diferiţi invitaţi? Plănuiţi vreo acţiune social-umanitară? Ai auzit la radio despre un eveniment?

Atunci lasă să ştim şi noi. Ne interesează orice ştire despre şi pentru mediul evanghelic clujean: conferinţe, botezuri, servicii de închinare sau seri de tineret cu invitaţi speciali, concerte, etc, care nu a fost postată deja pe acest site, bineînţeles.

Condiţii: ştirea trebuie să fie cât mai completă, să răspundă la întrebările ce?, unde?, când? pentru a putea fi postată pe acest site. O descriere detaliată este binevenită, dacă există.

La începutul fiecărei luni va fi anunţat titlul cărţii oferite ca premiu, împreună cu numele câştigătorului din luna precedentă. Pentru luna iunie se oferă cartea Surprins de bucurie, de C.S. Lewis, apărută la editura Humanitas în mai 2008, în traducerea lui Emanuel Conţac.

Pentru colaborarea excelentă de până acuma, primul premiu va fi acordat lui Corneliu Szekely-Haţegan, una dintre persoanele care au inspirat startul acestui site prin emailurile sale „Evenimente culturale şi religioase” şi care a contribuit în continuare la munca anevoioasă de informare pe internet a comunităţii evanghelice clujene. Corneliu va primi aceeaşi carte, Surprins de bucurie, de C.S. Lewis.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.