Admitere la Colegiul Biblic Est-European

Colegiul Biblic Est European vrea sa iti ofere cadrul in care tu sa te instruiesti cel mai bine pentru a fi cat mai efficient in viitoarea ta slujire. Astfel, CBEE ofera doua sectii pentru tinerii care doresc sa se instruiasca: Teologie Educatie Crestina si Jurnalism Instruire Media. Admiterea la Colegiul Biblic a fost simplificata, astfel ca pentru a fi admis la cursurile de zi trebuie doar sa iti depui dosarul cu formularele tip, 4 poze, diploma de bacalaureat si sa vii la interviu.

Condiţii necesare pentru admitere

1. Completarea dosarului de înscriere şi depunerea acestuia la secreta-riat până la 24 iulie 2008, ora 15. Dosarul de înscriere trebuie să conţină următoarele documente:
a. Formularele de înscriere completate. Vă rugăm să ne anunţaţi intenţia de a vă înscrie la admitere şi noi vi le vom trimite.
b. Diploma de bacalaureat, în original, sau pentru absolvenţii 2008, confirmarea promovării examenului de bacalaureat.
c. Adeverinţa medicală privind starea sănătăţii candidatului;
d. Patru fotografii tip buletin;
e. Copie xerox de pe certificatul de naştere.

2. Prezentarea la un interviu în faţa unei comisii, pentru a cunoaşte unele aspecte privind viaţa spirituală a candidatului precum şi motivaţia înscrierii la CBEE. Acest interviu va avea loc în data de 25 iulie 2008, ora 10:00.

DOAR PENTRU CANDIDATII LA SECTIA JURNALISM
3. Prezentarea unui proiect în oricare din domeniile media, proiect din care să reiasă interesul candidatului pentru jurnalism.

Programa la zi încearcă să răspundă nevoilor de echipare, atât din punct de vedere teoretic cât şi practic, prin cursurile şi seminariile desfăşurate pe durata celor 3 ani de studii. Primind sprijinul profesorilor externi, CBEE încearcă să asigure un echilibru între predarea modulară combinată cu cea săptămânală pentru profesorii autohtoni.

În fiecare an de studiu, studenţii parcurg în medie 15 cursuri ce sunt examinate în sesiunile de iarnă, respectiv vară, conform calendarului din sistemul universitar al învăţământului românesc.

Admitere CBEE

admitere-480

Alte admitere la şcoli teologice evanghelice: Admitere 2008

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.