Website şi blog Fundaţia Echipare pentru Generaţia de Mâine (EGM)

Fundaţia EGM vine în întâmpinarea nevoilor tale ca învăţător de şcoală duminicală, oferindu-ţi materiale, idei şi sugestii pentru ca predarea ta să schimbe vieţile copiilor prin Isus Hristos. Toate acestea ACUM pe pagina de internet deschisă de curând.

La o distanţă de doar un click:

  • Vei putea avea acces la idei noi, sugestii şi vei primi încurajare în lucrarea de slujire.
  • Vei putea afla informaţii actuale referitoare la evenimentele organizate de EGM în România,
  • Vei putea face comenzi online şi vei putea găsi jocuri, activităţi şi idei de lucru manual.
  • Vei putea păstra legătura cu alţi învăţători de Şcoală duminicală din România şi
  • vei putea face schimb de experienţă şi idei.

Lucrând împreună la acelaşi scop vom fi mai eficienţi şi mai conştienţi de rolul pe care îl avem în vieţile copiilor peste care Dumenzeu ne-a pus să veghem.

Te aşteptăm să treci pe la noi la fundatiaegm.org

Echipa EGM

Fundaţia EGM are şi blog cu postări consistente şi de calitate la care scriu membrii echipei: fundatiaegm.org/blog (RSS) şi un forum de discuţii.

Dorim ca acest blog să reprezinte un susur blând al Domnului pentru fiecare dintre noi, un loc unde slujirea noastră să poată primi revigorare şi unde ar putea devenii utilă şi relevantă şi altor lucrători cu copiii. Cred că suntem mai bine de şapte mii de lucrătorii cu copiii în România şi în diaspora, şi cred că puterea şi energia generată de interacţiunea noastră poate schimba radical mersul generaţiei tinere, a copiilor.

Cred cu tărie în ceea ce poate realiza dimensiunea locală a trupului lui Cristos, în cadrul căreia creştem în credinţă şi slujire găsind şi devenind chiar noi înşine resurse pentru ceilalţi. Cred însă că una din ipostazele în care trupul lui Cristos poate fi regăsit în dimensiunea lui universală este comunitatea virtuală a celor credincioşi. Aşadar, ne dorim să dovedim puterea unei comunităţi în acţiune împreună cu fiecare membru sau vizitator pasionat de Cristos şi interesat de bunăstarea spirituală a copilului. Doar astfel, acest blog nu va fi unul în plus ci unul care contează, un blog care va face diferenţa!

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.