Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Scoala Internationala de Ucenicie: saptamana de invatatura despre Lupta Spirituala – Clujul Evanghelic

Scoala Internationala de Ucenicie: saptamana de invatatura despre Lupta Spirituala

In perioada *15 Septembrie 2008 – 19 Septembrie 2008*, in cadrul Scolii Internationale de Ucenicie (SIU) din cadrul organizatiei Tineri pentru Misiune avem o saptamana de invatatura *deschisa*! Profesorul este Graham Powell si va preda despre Lupta Spirituala! Programul este in fiecare zi de la ora 5 PM la ora 8 PM. Adresa este Str. Colonia Borhanci nr. 2A (Cart. Gheorgheni, capatul liniei de autobuz 32).

Va rog sa va anuntati prezenta la nr. 0722-269733 (Paul), 0723-493997(Ana Maria), sau e-mail: „training @ywamcluj.ro”. Pretul este de o donatie de 5 lei/zi care sa acopere cafeaua si fursecurile din timpul pauzei.

Scoala SIU este menita sa te ajute sa-L cunosti in profunzime pe Dumnezeu si sa-L faci cunoscut altora. Scoala se compune din 12 saptamani de cursuri teoretice si 8 saptamani de practica pe campul de misiune.

Prin invatatura si pregatire, SIU se concentreaza in special asupra dezvoltarii caracterului crestin, nu doar asupra acumularii de cunostinte. Aici studentii invata sa urmeze exemplul Domnului Isus in fiecare aspect al vietii lor, punand accent pe dezvoltarea unor relatii intime cu Dumnezeu, pe transformarea caracterului si aplicarea adevarului biblic. Cateva subiecte atinse sunt intimitate cu Dumnezeu, mijlocire, identitate in Christos, inchinare, lupta spirituala, relatii, slujire, pocainta, caracterul lui Dumnezeu, misiune, etc.

Punand deoparte 5 luni din viata ta, castigi o viata de intimitate cu Dumnezeu, un viitor si o nadejde si o usa deschisa spre continente!

Cu dragoste in Christos,

Paul Bulucz
Director SIU
TPM Cluj-Napoca

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.