Istoria Binecuvântării: Prezentarea cărţii Deuteronom, Reşiţa, 26-27 Septembrie

Primit prin email de la Fundaţia Istoria Binecuvântării

––

Stimaţi colaboratori,

La finalul acestei luni vor avea loc două evenimente la care vă invităm să participaţi. Mai jos veţi găsi mai multe informaţii cât şi detalii cu privire la cele mai noi resurse de care puteţi beneficia.

Prezentarea cărţii Deuteronom, Reşiţa, 26-27 Septembrie

„Iubeşte-l pe Dumnezeu din toată inima şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” Cartea Deuteronom este construită chiar pe aceşti piloni fundamentali ai iubirii de Dumnezeu şi de semeni, provocându-ne pe toţi să ne analizăm viaţa în baza lor. Vă invităm ca, împreună cu Beniamin Fărăgău, să înţelegem ce înseamnă cu adevărat să împlinim această poruncă pentru ca să putem trăi în baza ei.

Programul conferinţei:
Vineri, între orele 10:00 – 17:00
Sâmbătă, între orele 10:00 – 17:00

Locaţia:
Biserica Baptistă Nr. 1 Reşiţa
Str. Victoriei nr. 13

Cei care doresc pot să ajungă de joi seara. Cazarea şi masa vor fi oferite de către Biserica din Reşiţa.

Persoana de contact pentru cazare:
Adi Constantin:
adiconstantin @resitabaptista.ro sau adrian.constantin @enel.ro
Telefon: 0731379889

Prezentarea cărţii Deuteronom, Timişoara, 28 Septembrie

Biserica Getsimani din Timişoara ne invită la „un alt fel de program de biserică” Duminică, 28 Septembrie, începând cu ora 9. Beniamin Fărăgău va avea şi aici o prezentare succintă a cărţii Deuteronom cât şi a viziunii programului de studiu Istoria Binecuvântării.

Adresa Bisericii Getsimani: Timişoara, Calea Martirilor Nr.96
Persoana de contact: Fane Szabo, tel. 0744617186 sau 0356110873

Palatul de cristal

În această lună, am dori să vă prezentăm cartea Palatul de cristal:

Palatul de cristal este o carte specială, oferită lui Beni Fărăgău cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani. Ea conţine 5 poveşti inspirate din tot atâtea cărţi ale Scripturii. Fiecare poveste conţine şi ilustraţii deosebite, realizate de graficianul Salvador Pintea. Cititorul va întâlni în aceste colaje de text şi imagine un mesaj deosebit de puternic prin care se va apropia mai mult de Cel Nemărginit.

„Îmboldiţi de foamea lor după transcendent, prizonierii imensei săli a oglinzilor s-au oprit, unul câte unul, în faţa ferestrei crucii, căutîndu-L pe Cel al Cărui chip ciobit chema încă din adâncurile lor. Când ochii celui dintâi dintre ei s-au oprit în ochii mari ai blândului Prinţ, mireasma îmbătătoare a naşterii din nou i-a cuprins fiinţa. A căzut în genunchi, copleşit de hidoşenia pe care o zărea în oglinda chipului din faţa sa. Dar în loc de mustrare, a simţit cum mâinile mari ale divinului Prinţ aşază pe umărul lui efodul preoţesc, iar pe deget, verigheta legământului, în timp ce vocea-I inconfundabilă de Domn săpa pe tăblia inimii celui regăsit mandatul preoţiei: „Ieşi din ţara ta, din rudenia ta, şi din casa tatălui tău, şi vino în ţara pe care ţi-o voi arăta. Voi face din tine un neam mare, şi te voi face o binecuvântare: îţi voi face un nume mare, şi vei fi o binecuvântare. Voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta, şi voi blestema pe cei ce te vor blestema;şi toate familiile pământului vor fi binecuvântate în tine.” (extras din povestea Palatul de cristal)

Preţ: 25 lei.

Teologia cărţii Romani – înregistrarea video a Conferinţei IB 2008

Un set de 4 DVD-uri care conţin înregistrarea video a tuturor sesiunilor din cadrul Conferinţei Istoria Binecuvântării, 28 iulie-1 august 2008, Valea Drăganului.

Titlul sesiunilor:
Rădăcinile Evangheliei – Propovăduim oare o Evanghelie completă?
Esenţa şi scopul Evangheliei – Propovăduim o Evanghelie corect focalizată?
Creştinul şi Legea – Ai dat de-o parte piedicile din calea manifestării puterii Evangheliei?
Creştinul şi Duhul Sfânt – Cunoşti taina accesării puterii Evangheliei?
Predestinaţie şi liber arbitru – Predestinaţi să fim asemenea chipului Fiului Său
Israel în planul lui Dumnezeu – Ce poţi face pentru Israel şi cum poţi evita „tăierea din măslin”
Ascultarea credinţei – Îţi cunoşti darul, locul şi rolul în zidirea Trupului lui Hristos?
Implicarea creştinului în politică – Nu te lăsa defocalizat în slujirea care ţi s-a încredinţat!

DVD-uri produse în colaborare cu Credo TV

Preţ: 30 RON/set

Resurse gratuite pe site-ul nostru!

Vă anunţăm cu bucurie că acum pregătim un nou site care sperăm să fie nu doar mai uşor de navigat ci şi plin cu resurse folositoare!

Până atunci, vă invităm să accesaţi link-ul de mai jos. Veţi găsi înregistrarea audio şi transcrierea predicilor din Biserica Iris, Cluj-Napoca, cât şi prezentări power-point. Pagina este actualizată săptămânal. Pe site veţi găsi resurse pentru studierea cărţilor Romani, Efeseni, Filipeni, Iov, Deuteronom, Isaia şi Marcu.

Resurse Istoria Binecuvântării

Pentru a beneficia de resursele prezentate mai sus sau de alte resurse (comentarii bibilce, ghiduri de studiu, înregistrări audio/video), vă rugăm să ne contactaţi. Mai jos veţi găsi toate datele noastre de contact.

Sperăm să vă întâlnim la Reşiţa sau la Timişoara! Dacă nu, cu o altă ocazie – dacă doriţi să organizaţi un eveniment împreună cu noi în oraşul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi!

Dumnezeu să vă întărească în slujirea Lui!

Cu drag,
Echipa Istoria Binecuvântării

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.