Conferinta Nationala Echipare pentru Generatia de Maine

Fundaţia Echipare pentru Generaţia de Mâine în colaborare cu Fundaţia Emanuel vă invită să participaţi la cea de a treia conferinţa naţională EGM, intre 23-26 octombrie, dedicată pregătirii lucrătorilor cu copiii. Anul acesta conferinţa va avea loc la Valea Drăganului, jud. Cluj. (www.fundatiaemanuel.ro )

TEMA CONFERINŢEI este Modelând veşnicia din inimile copiilor, având ca invitat special pe sculptorul Liviu Mocan.
Sunteţi invitaţi să redescoperiţi chemarea pe care Dumnezeu v-a făcut-o, să ieşiţi din rutina în care v-au împins, poate, mai mulţi ani de slujire, să redescoperiţi entuziasmul de a fi in lucrare, aflând noi lucruri despre cei cu care lucrăm, despre Cel cu care lucrăm, şi despre noi cei care lucrăm.

INVITAŢI
Invitaţii vor fi o echipă de instructori cu o bogată experienţă în instruirea liderilor şi în lucrarea cu copiii. Dintre aceştia amintim pe Joe şi Julie Cox, Alex Bruda, Daniel Bruda, Susan Strohschein, Traian Opruţa, Emese Kenderesi, Claudia Dascal, Oana Curpaş.

SUBIECTELE ABORDATE:
În examinarea produsului final – lucrând pentru un scop precis; Materia prima – Cine sunt copiii; Uneletele de lucru – metode eficientede lucru cu copiii; Ca lutul în mâna olarului – principii de formare spirituală; Ţintind spre o viată schimbată; Nu mai pot!!! – disciplinarea; Influenţa muzicii; Jocuri educaţionale; Învăţare cu stil – stiluri de învăţare; Puterea influenţei – fii un erou pentru copiii tăi; Cluburi biblice pentru copiii; În lumea copiiilor – cum să ne facem înţeleşi de cei mici.

Detalii: fundatiaegm.org

Nici un comentariu

  1. Pingback: 7 conferinţe « România Evanghelică octombrie 21, 2008

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.