Radio Vocea Evangheliei Cluj acum şi pe internet 24 de ore pe zi

3 octombrie 2008: Radio Vocea Evangheliei Cluj acum si pe internet 24 de ore pe zi. Incepand din aceasta dimineata puteti asculta Radio Vocea Evangheliei Cluj si pe internet la rvecj.ro. Este un program de 24 de ore in care, peste orele obisnuite de program 8-12, 17-21, puteti asculta unele reluari si multa muzica impletita ici si colo cu psalmi. Speram sa va fie de folos. Spuneti va rog si altora care credeti ca sunt interesati. Domnul sa fie laudat!
Radu Muresan

Ceea ce nu se specifica explicit în mesaj este că în acelaşi timp a apărut şi site-ul RVE Cluj rvecj.ro care include grila de programe, viziunea staţiei, istoricul, cât şi alte pagini, unele din ele în construcţie.

Cei care nu aţi mai ascultat radio de pe internet, procedura este următoarea: trebuie să aveţi instalat Winamp (sau alt program care ştie să manipuleze fişiere .pls) şi să adăugaţi în playlist URL-ul de ascultare. În cazul RVE Cluj veţi găsi linkul pentru ascultare pe site-ul rvecj.ro unde scrie Live Streaming,  On Air, Click Aici. Adăugarea în playlist se face din butonul Winamp Add -> Add Url sau cu Ctrl+D.

4 Comentarii

  1. LIGIA iulie 3, 2009
  2. crisan alexandra ianuarie 20, 2010
  3. Pavel Duma mai 20, 2010
  4. pistricean florin august 13, 2010

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.