De la moarte, la viaţă – O mărturie pentru cei ce Îl slujesc pe Dumnezeu

(extras din Buletinul Informativ al Bisericii Penticostale Speranţa, nr. 80 din 19 octombrie 2008)

De la moarte, la viaţă …
– O mărturie pentru cei ce Îl slujesc pe Dumnezeu –

În urmă cu câţiva ani, într-o zi frumoasă de primăvară, mergeam să-mi vizitez părinţii. De lângă IRA, am luat în maşină o domnişoară care mergea la Bistriţa; înfăţişarea ei era tristă şi avea faţa crispată de apăsarea din suflet. Mi-a spus că este studentă la Facultatea de Drept din Cluj. Atunci, i-am adresat o întrebare: Cum s-ar putea ca dreptul din România să fie mai drept? Însă, spre surprinderea mea, răspunsul ei urma să fie o interogaţie: Cum se poate muri mai uşor? I-am spus că-i voi răspunde până ajungem la Dej…şi am început să-i vorbesc despre Domnul Isus, relatându-i multe lucruri frumoase din Scriptură … iar faţa ei a început să se schimbe, să se însenineze.

Mi-a mărturisit că avea de gând să meargă acasă pentru a-şi mai vedea o dată părinţii şi, apoi, să îşi pună capăt zilelor. Dar, când am ajuns în localitatea Dej, unde a coborât, era plină de bucurie, datorită cuvintelor de îmbărbătare auzite. M-am rugat pentru ea şi aminvitat-o la noi acasă şi la biserică.

Dumnezeu mi-a dăruit o bucurie mare în toamna acelui an, când am mers la biserica din Bonţida, însoţit fiind de alte două maşini de tineri. A fost un program frumos şi, la final, a venit o surioară la mine şi m-a întrebat dacă o recunosc, mărturisindu-mi că ea este persoana pe care am dus-o în primăvară cu maşina şi care voia să îşi ia viaţa. L-am slăvit pe Dumnezeu şi ne-am bucurat împreună de modul minunat în care Domnul a lucrat în viaţa ei prin Duhul Sfânt.

„Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie.” (Evrei 4:16)

Sabin Miclea

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.