Celui ce şade pe tron …

(extras din Buletinul Informativ al Bisericii Penticostale Speranţa, nr. 82 din 2 noiembrie 2008)

Sâmbătă, 25 octombrie, la Biserica Baptistă nr. 1 din Mănăştur a avut loc o întâlnire organizată de mai multe surori din diferite biserici din Cluj. Tema acestei întâlniri a fost închinarea privită dintr-o perspectivă a cărţii Apocalipsa. La această întâlnire au participat atât surori din Cluj, cât şi din alte oraşe şi ne-am bucurat împreună, slăvindu-L pe El, Cel care merită toată închinarea.
Timpul petrecut acolo a fost o adevărată binecuvântare şi am cântat împreună cântări de laudă, şi am ascultat poezii şi mărturii ale modului cum Dumnezeu a lucrat în vieţile copiilor Lui.
Gândurile împărtăşite de surorile care au studiat împreună cartea Apocalipsa ne-au transpus în acea atmosferă a închinării în prezenţa Mielului. Ne-am oprit împreună asupra câtorva aspecte privind scrisoarea către biserica din Laodicea, dar şi asupra binecuvântărilor şi promisiunilor către celelalte biserici.
O experienţă deosebită am trăit-o înaintea începerii timpului de laudă şi închinare, când mai multe tinere, unele din biserica „Speranţa” am intrat în biserică îmbrăcate în robe albe şi cu ramuri de finic în mână în timpul citirii textului din Apocalipsa 7:9. Acel moment s-a dorit a fi o „repetiţie” a momentului în care cei răscumpăraţi Îl vor întâlni pe Miel şi I se vor închina.
Cred că pentru fiecare participantă întâlnirea a fost o puternică motivaţie pentru a trăi o adevărată închinare în viaţa de zi cu zi.
Cum ar fi trăirea noastră dacă am începe fiecare zi prin a-L lăuda prin cântare şi înălţând rugăciuni?
… şi Mielului Sfânt să fie onoarea şi gloria şi slava în veci!

Mona Rus

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.