Evanghelicul Mircea Căpuşan, candidat pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Cluj-Napoca

[dr.+Mircea+Capusan.jpg]

Mircea Căpuşan, medic ORL-ist la Spitalul Clinic Municipal (Clujana) este candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 4 (cartierele Mărăşti, Gruia, Dâmbu Rotund şi Iris).

Este membru în Biserica Penticostală Făclia (nr. 12, Grigorescu).

Discursul său de campanie conţine trimiteri evidente la convingerile sale creştine, în postarea „De ce am intrat în politică?” el afirmând:

L-am scos pe Dumnezeu din viata noastra, L-am indepartat din familii si L-am folosit pe post de “umbrela” pentru vremuri grele. Concluzia–societatea romaneasca este bolnava spiritual si moral. Standardele crestine parca nu-si mai gasesc locul. Este vreo solutie sa iesim din aceasta criza? Ca si cetatean al tarii, ma consider parte din problema, dar imi doresc sa contribui la schimbare.
“Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta Fata Mea, si se va abate de la caile lui rele, il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-I voi tamadui tara.” 2 Cronici 7:14
Trebuie sa ne asumam vina pentru starea tarii, de la cel mai de sus, pana la cel mai de jos dintre cetatenii Romaniei si sa spunem din nou “faca-se voia Ta, Doamne!”

Printre obiectivele declarate se numără promovarea valorilor creştine, eficientizarea sistemului sanitar, garantarea proprietăţii şi protecţia şi conservarea mediului înconjurător.

Mai multe puteţi citi pe blogul său de campanie: Onestitatea este cea mai bună politică!.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.