LOGOS-UL SPERANŢEI

(extras din Buletinul Informativ al Bisericii Penticostale Speranţa, nr. 86 din 30 noiembrie 2008)

Undeva mai încolo de “Speranţa”, în zona Iulius Mall, prin preajma Complexului Mercur, semănăm Cuvântul lui Dumnezeu şi secerăm cu bucurie holdele care sunt coapte, gata pentru seceriş.

Învăţătorii de şcoală duminicală ai Bisericii Logos prezintă Cuvântul Scripturii copiilor din cartier, din familii de neevanghelici, în fiecare duminică dimineaţa.

Tinerii Bisericii Logos, cu sprijinul unor tineri din Biserica Speranţa au organizat în perioada vară-toamnă două cluburi ale copiilor la Restaurantul Mercur, unde au venit de fiecare dată aproximativ 40 de copii din familii de neevanghelici şi, în plus, 15-20 părinţi şi bunici. Dintre tinerii de la Logos, câţiva împărtăşesc Cuvântul lui Dumnezeu unui grup de studenţi cu care sunt în legătură şi pe care îi întâlnesc în căminul studenţesc şi în alte locuri prielnice unei asemenea lucrări. O altă echipă de tineri sus în clubul foto unde sunt prezenţi aproximativ 25 de tineri necredincioşi.

Aruncarea seminţei Cuvântului o facem şi prin evanghelizările de la Restaurantul Mercur, de 7-8 ori pe an. În luna octombrie a acestui an, am avut ocazia să vestim Evanghelia în cadrul organizat de noi, „Sărbătoarea Roadelor”. Au fost prezenţi aproximativ 50 de oameni neevanghelici. Este important de reţinut că în cartierul Gheorgheni, unde lucrăm, există deja o comunitate de vreo 50 de persoane care sunt prezenţi la întâlnirile de evanghelizare de la restaurant; noi îi considerăm prietenii noştri din holul bisericii.

Membrii Bisericii Logos sunt o echipă minunată. Sunt binecuvântat de Domnul cu o asemenea echipă de oameni serioşi, harnici, dedicaţi Domnului şi lucrării Sale. Sunt încântat să văd cum potenţialul existent cândva în ei, este acum activat spre mântuirea altora şi, implicit, spre creşterea echipei în maturitate. La acei 31 de fraţi şi surori care au primit binecuvântarea Bisericii Speranţa în februarie 2007 privind plantarea bisericii în cartierul Gheorgheni, s-au adăugat încă 9 persoane, mântuite de Domnul.

Noi, fraţii voştri din Biserica Logos, mulţumim Domnului pentru efortul pe care-l depuneţi pe toate căile privitor la lucrarea Lui din cartierul Gheorgheni.

TIBI APOLZAN

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.