Botez la Biserica Baptistă nr. 3 (Iris)

Pe 21 decembrie, în cadrul serviciului de dimineaţă al Bisericii Baptiste nr. 3 (Iris), va avea loc un botez, la care sunteţi invitaţi să participaţi. Botezul va fi realizat de Beniamin Fărăgău, care va susţine şi predica din dimineaţa respectivă.

Mărturiile candidaţilor vor fi susţinute de către candidaţi la botez înaintea bisericii în două duminici, pe 7 şi, respectiv, 14 decembrie, după masa.

În biserica „Iris”, sarcină catehizării noilor ucenici cade în primul rând în seama „veteranilor” bisericii, a membrilor mai vechi şi se realizează în cadrul întâlnirilor „grupurilor de casă”, de studiu şi rugăciune, în care relaţiile frăţeşti au şansa de a atinge un nivel de intimitate pe care întânirile în plen ale bisericii, nu îl pot oferi.

Liderul spiritual al grupului din care candidatul de botez face parte este răspunzător de catehizarea ucenicului, urmând să îi dea acestuia o recomandare în vederea botezului.

La nivelul bisericii există trei întâlniri care premerg botezului, în care candidaţii, împreună cu pastorul Ioan Carţiş, îşi finalizează pregătirea în vederea botezului.

Mulţumim DOMNULUI pentru preluarea acestor poveri pastorale pe umerii „veteranilor” – cea mai bună dovadă că modelul eclesial din Efeseni este indiscutabil cel mai eficient.

Vă aşteptăm cu drag! (reamintim că serviciile de închinare încep la orele 10:00, respectiv orele 18:00 în fiecare duminică, în clădirea bisericii din str. Sobarilor nr. 11, tel: 0264 43.25.06)

Silvian Guranda, membru Bis. „Iris”, silvianguranda&gmail.com (înlocuiţi & cu @)

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.