Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Aprinde şi tu o stea de Craciun! Oferă o felicitare persoanelor aflate în detenţie – Clujul Evanghelic

Aprinde şi tu o stea de Craciun! Oferă o felicitare persoanelor aflate în detenţie

Fundaţia Umanitară Rescue (Centrul de asistenţă şi sprijin pentru reabilitarea socială şi spirituală a persoanelor aflate în detenţie) doreşte să asigure de Craciun pachete cu obiecte de igienă persoanală, literatură creştină, dulciuri şi fructe pentru persoane aflate în penitenciare. În acest an, pe lângă pachet doreşte să ofere şi câte o felicitare cu un mesaj creştin.
Această felicitare vă poate ajuta şi pe voi să fiţi evanghelisti în închisoare. Cereţi-I lui Dumnezeu să vă dea o inimă ca a Lui, pentru a putea scrie un mesaj unei persoane aflate în detenţie, mesaj care i-ar putea schimba viitorul.

Pentru a pune în pagină mesajul dvs., Fundaţia Umanitară Rescue vă pune la dispoziţie felicitări confecţionate special pentru această ocazie. Costul unei felicitări este de 2 ron şi poate fi achiziţionată de la sediul fundaţiei – str. Fabricii, nr.4. Nr de telefon pentru detalii 0728-136-472.

Banii rezultaţi din vânzarea felicitărilor vor fi folosiţi pentru pachetele din acest an, iar felicitările scrise de dvs. vor fi parte din pachetele care vor fi donate persoanelor necăutate aflate în detenţie, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.