O cutie de pantofi cu cadouri pentru copii săraci de Crăciun

Oana Vesa de la Biserica Centrul Creştin Cluj împreună cu o prietenă şi în colaborare cu Protecţia Copilului din Cluj au pornit o campanie de Crăciun de strângere şi distribuire de cadouri în binecunoscutul format „shoe box” – cutie de pantofi – cu care ne-au obişnuit anumite fundaţii din Vest după revoluţie.

În 2007 s-au strâns peste 300 de pachete care au făcut bucuria copiilor săraci din satele din jur.

Copii sunt între 1-17 ani, fete şi baieţi, iar pachetele trebuie strânse până în 15 decembrie 2008 (maxim 18, dar preferabil 15).

Pachetele pot conţine tot ce Dumnezeu vă pune pe suflet, ţinând cont şi de vârsta şi sexul copilului pentru care faceţi cadoul.

Cum sa faceţi cutiile.

Aveţi nevoie de o cuite goala de pantofi care se înveleşte în hârtie de impachetat cu teme de Crăciun (şi cutia şi capacul ei). În cutie puteţi pune dulciuri (ciocolată, biscuiţi, napolitane), dar nimic perisabil, un caiet, creioane colorate, o jucărie, perie şi pastă de dinţi, un săpun, o felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri, un fular/căciulă/ciorapi groşi/mănuşi sau alt articol de îmbrăcăminte (nou sau purtat – care să arate bine, spălat, să nu fie rupt, pătat sau deteriorat) o lumânare – fără chibrituri – (mulţi dintre ei nu au curent electric). Puteţi pune tot ce se potriveşte unui copil de vârsta şi sexul respectiv. Pe capacul cutiei trebuie scrisă vârsta şi sexul (ex. fetiţă, 5 ani).

Unii copii nu au primit un cadou de Craciun niciodată în viaţa lor.

Organizatorii vă doresc bucurie şi inimă în a dărui, pentru că înainte de toate noi toţi am primit de Crăciun cel mai mare dintre toate darurile, Isus Cristos Mântuitorul.

Pentru orice detalii/informaţii/întrebări Oana Vesa vă stă la dispoziţie zilnic între 7 şi 23 pe email, messenger şi telefon. Pachetele trebuie strânse până în 15 dec. 2008, dar dacă nu reuşiţi până atunci şi totuşi doriţi să pregătiţi o cutie, contactaţi-o pe Oana până cel târziu în 18 decembrie (joi).

Dumnezeu să ne binecuvânteze şi să ne înveţe să fim mulţumitori cu tot ceea ce El a dat şi a luat.

Contact:

Oana Vesa
email: oanavesa&gmail.com (inlocuiţi & cu @)
yahoo id: oana78vesa
mobil: 0740 68 53 17

1 comentariu

  1. uncopilutz decembrie 14, 2008

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.