Poveste de Crăciun de la Istoria Binecuvântării, din cartea cartea „Palatul de cristal”

Dragi prieteni,

Vă plac poveştile? Pentru că se apropie Crăciunul, vrem să vă oferim o poveste pe care să o ascultaţi „la gura sobei” şi astfel să meditaţi la momentul când…

„într-o zi, când istoria ajunsese deja grea de aşteptare, nemaiputandu-şi stăpâni iubirea, Prinţul a pornit de undeva, din transcendent şi, cu puterea Întrupării, s-a prăvălit asupra peretelui gros al închisorii oglinzilor omului, lăsând în urmă Lui o fereastră în formă de cruce. Cu semnele cuielor în suflet şi pe trup, Prinţul „a locuit printre noi, plin de har şi de adevăr. Şi noi am privit slavă Lui, o slavă întocmai ca slava singurului născut din Tatal”. Chipul Lui era frumos cum nu era altul pe pământ. Privindu-L, omul a simţit cum se trezesc în adâncurile lui chemări de mult uitate. Era prima fereastră – după milenii de aşteptare – spre limpezimea cerurilor…”

V-a plăcut povestea? Dacă da, cu siguranţă că o să vă placă şi cartea Palatul de cristal, care conţine 5 poveşti similare, inspirate din Biblie şi ilustrate cu măiestrie pentru a vă oferi o lectură deosebită. Dacă ne contactaţi repede, repede, poate reuşim să v-o trimitem înainte de Crăciun! Ne puteţi suna la 0264 439669, 0751172942 sau ne puteţi scrie la fib&ib-ro.org (& -> @).

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.