Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Conferinţa Istoria Binecuvântarii pe cartea Isaia, Curtici, 30 ianuarie – 1 februarie 2009 – Clujul Evanghelic

Conferinţa Istoria Binecuvântarii pe cartea Isaia, Curtici, 30 ianuarie – 1 februarie 2009

{Primit prin mail de la Fundaţia Istoria Binecuvântarii.}

Conferinţa pe cartea Isaia, Curtici, 30 ianuarie – 1 februarie 2009

Vă invităm cu drag să participaţi la întâlnirea care va avea loc la Curtici la sfarstiul lunii ianurie, în care, împreună cu Beniamin Fărăgău, dorim să îl descoperim pe Dumnezeu, aşa cum s-a revelat în cartea Isaia. Întâlnirea se adresează atâta celor care vor studia această cartea în 2009, în programul Istoria Binecuvântării, cât şi tuturor celor interesaţi. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe detalii. Vom reveni cu un program detaliat al conferinţei în luna Ianuarie.
Pentru cazare în Curtici, vă rugăm să luaţi legătură cu Dan Maris, telefon: 0721.264.353

În încheiere, nu am dori să vă urăm tradiţionalul „Sărbători fericite” ci mai degrabă fericire în mijlocul Sărbătorii, alături de Domnul nostru Isus Hristos.

Echipa Istoria Binecuvântării

UPDATE

In perioada 30 ianuarie – 1 februarie, va avea loc in Curtici o prezentare a cartii Isaia, sustinuta de Beniamin Faragau. Va prezentam mai jos cateva detalii importante pentru cei care vor sa participe:

1. Locatia: Biserica Baptista Curtici, str. Horea nr. 26, localitatea Curtici, jud. Arad. (localitatea aflata la 17 km nord de Arad – accesul din E671 Oradea – Arad urmarind indicatorul catre Curtici. Din alte directii se intra in Arad si se urmaresc indicatoarele catre Curtici).

2. Programul:
Vineri, doua sesiuni in intervalul 15:00 – 19:00
Sambata, doua sesiuni dimineata, in intervalul 9:00 – 13:00 si doua sesiuni dupa-masa, in intervalul 15:00-19:00
Conferinta se incheie oficial sambata seara, insa cei care doresc pot sa participe la programele bisericii din Curtici de duminica, unde va vorbi tot Beni Faragau.

3. Cazare si Masa:
In cadrul conferintei se vor oferi mici gustari in pauzele de cafea cat si pranzul, in ziua de sambata. Cei care nu sunt din Curtici sau localitatile limitrofe, vor fi cazati in familii. Se poate asigura cazare si pentru noaptea de joi spre vineri daca este cazul.

3. Cui se adreseaza conferinta:
Tuturor celor interesati si in mod special celor care studiaza Isaia in cadrul programului Istoria Binecuvantarii la acest inceput de an. Nu se percepe taxa de conferinta.

3. Persoana de contact pentru cazare si detalii legate de locatie:
Dan Maris,
Tel. 0721 264 353

Pentru orice alte detalii: Filip Faragau, tel. 0745 517 606, filipf&ib-ro.org

La adresa de mai jos veti gasi o gama variata de resurse pentru studierea cartii Isaia – predici audio, prezentari powerpoint si un ghid de studiu.

Resurse pentru studierea cartii Isaia

Ne rugam ca aceste resurse sa va fie de folos!

Cu drag,
Echipa Istoria Binecuvantarii

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.