Săptămâna de rugăciune a bisericilor creştine baptiste din România: 4-11 ianuarie

Paul Negruţ, vicepreşedinte cu Educaţia Biblică în cadrul Uniunii Baptiste din România anunţă pe site-ul uniuneabaptista.ro că între 4 şi 11 ianuarie va fi săptămâna de rugăciune a bisericilor creştine baptiste din România. Temele de rugăciune vor fi

ÎNCREDEREA noastră în Domnul, BUCURIE în feluritele şi multele încercări, MÂNTUIREA celor din familie şi a celor apropiaţi, Protecţia FAMILIEI, discernământ şi decizii biblice în viaţa de familie, Puritatea şi puterea BISERICII, Lucrarea de MISIUNE şi EVANGHELIZARE, Binecuvântarea spirituală şi materială a României şi PLINĂTATEA Duhului Sfânt în inima fiecărui credincios.

Mai multe detalii pe uniuneabaptista.ro.

Anul trecut documentul cu orarul acestei săptămâni apărea pe blogul La Pătrăţosu şi era semnat tot de Paul Negruţ. Dar în postarea de pe blog apare un cuvânt care nu se găseşte niciunde în documentul oficial, nici cel de anul trecut, nici de anul acesta: „săptămîna mondială de rugăciune”. Imi este neclar modul în care săptămâna aceasta mondială de rugăciune se relaţionează cu săptămâna de rugăciune a bisericilor baptiste din România.

Update: mustrare şi cerere de iertare.

În postarea originală am avut o formulare care putea fi înţeleasă cu uşurinţă ca discreditare a fratelui pastor Marius Cruceru. Primesc mustrarea fratelui Marius Cruceru şi imi cer iertare de la el. Am scris neglijent, cu referiri ambigue şi chiar răutăcios.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.