Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Saitul dedicat centenarului Richard Wurmbrand a fost lansat – Clujul Evanghelic

Saitul dedicat centenarului Richard Wurmbrand a fost lansat

În 24 martie 2009 se vor aniversa 100 de ani de la naşterea lui Richard Wurmbrand. Despre el Daniel Branzei spunea că:

„Nici până astăzi nu se ştie precis ce a fost Wurmbrand. Toţi cei care l-au cunoscut şi îndrăgit şi-l consideră frate, mai toate cultele şi-l revendică. Deunăzi a trebuit să-l corectez pe un preot ortodox care-mi mărturisea că el ştie că Wurmbrand a fost baptist până la capăt. L-am zăpăcit de tot când i-am spus că n-a fost aşa pentru că Wurmbrand a fost nominal reformat, dar mai mult pentecostal, puţin baptist, foarte catolic şi mai ales un creştin după Evanghelie care a îndrăgit-o foarte mult pe Maria, mama Domnului Isus.”

La începutul lunii decembrie think-tank-ul evanghelic Mersul Vremurilor anunţa proiectul Centenarului Richard Wurmbrand:

În semn de omagiu pentru ceea ce reprezintă persoana lui Richard Wurmbrand, având în vedere că anul viitor se comemorează centenarul naşterii sale, Libertate Religioasă declară Anul 2009 – Anul Wurmbrand!

Saitul LibertateReligioasa.ro oferă detalii suplimentare.

Începând de ieri, 1 ianuarie 2009, este activ în mod oficial saitul dedicat centenarului Wurmbrand:

richard-wurmbrand.ro

Anunţul anului Wurmbrand a fost prezentat întru-un mod original şi de către Danuţ Mănăstireanu şi Emanuel – Adrian SÂRBU.

3 Comentarii

  1. Mihai ianuarie 2, 2009
  2. Vasile Tomoiagă ianuarie 2, 2009
  3. Pingback: Se duce vestea! | Richard Wurmbrand ianuarie 3, 2009
  4. Mihai ianuarie 3, 2009

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.