O carte şi un CD pentru o ştire: concurs ianuarie

Clujul Evanghelic doreşte să stimuleze şi să faciliteze circulaţia ştirilor şi informaţiilor de interes local pe internet pentru (bineînţeles) evanghelicii din Cluj-Napoca. Oricine semnalează o conferinţă, un botez, un serviciu religios cu invitaţi speciali etc, poate primi o carte şi un CD cu muzică ca premiu.

Câştigătoarul lunii decembrie este Silvian Guranda, care a trimis doua ştiri complete pentru publicare pe acest blog. El primeşte cartea O calauză prin Narnia şi prin întreaga operă a lui C.S. Lewis de Colin Duriez oferită de Editura Aqua Forte (Silvian, dacă o ai, căutăm alta) şi un CD cu muzică oferit de Studio Mesaj.

În luna decembrie am primit destul de multe ştiri despre multitudinea de concerte de colinde. Ar fi trebuit vrem 5 premii pentru luna asta. Mulţumesc tuturor celor care s-au ostenit să facă cunoscut şi altora informaţiile utile pe care le deţin.

Premiul lunii ianuarie: Clujul Evanghelic oferă una din cărţile nou apărute la Aqua Forte (din păcate stocul generos de cărţi pentru premii de la Aqua Forte s-a epuizat, să vedem daca mai găsim un alt sponsor) iar Studio Mesaj oferă un CD cu muzică.

Notă: concursul se adresează persoanelor care locuiesc în Cluj-Napoca.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.