Cum puteţi ajuta clujulevanghelic.ro?

Portalul Clujul Evanghelic există ca să informeze comunitatea creştină evanghelică din Cluj-Napoca prin intermediul internetului, şi face acest lucru de mai bine de un an, nu fără contribuţia generoasă a mai multor persoane.

Poate că unii din dvs. reveniţi regulat şi chiar v-aţi întrebat ce puteţi face pentru a ajuta la dezvoltarea acestui proiect.

Iată mai jos câteva sugestii:

  1. Daţi de ştire. Dacă aţi citit pe Clujul Evanghelic despre un eveniment care vi se pare interesant, sau aţi citit o opinie sau vreo informaţie utilă, nu ezitaţi să o faceţi cunoscută în cercul dvs. de prieteni. Puteţi să trimiteţi linkul împreună cu un pasaj prin messenger sau email.
  2. Daţi o ştire. Cunoaşteţi informaţii despre un eveniment care nu a fost semnalat şi aici (verificaţi şi calendarul din stânga sus)? Nu ezitaţi să îmi scrieţi un email (înlocuieşte & cu @) sau să mă contactaţi pe Yahoo! Messenger. La fel dacă ştiţi de un site sau de un blog scris de un clujean evanghelic, sau despre o fundaţie sau biserică care nu apare în lista din stânga.
  3. Faceţi o ştire. Poate eşti student evanghelic la Facultatea de Jurnalism, sau poate ai talent la scris şi doreşti să-ţi exersezi acest talant pentru slujirea comunităţii scriind o ştire sau un articol întreg pe vreun subiect de interes pentru clujeni. Mediul online clujean aşteaptă să fie îmbogăţit de o prezenţă evanghelică mai diversă şi mai consistentă. În loc să ne scâncim că mass-media deformează şi mass-media face în sus şi în jos, de ce nu am fi noi cei care să ducem Împărăţia şi în acele sectoare ale societăţii care au nevoie să fie luminate de Evanghelie?
  4. Puneţi link spre Clujul Evanghelic. Dacă aveţi un blog sau un sait puteţi adăuga în blogroll o legătură spre clujulevanghelic.ro folosind unul bannerele acestea. Mulţumesc celor care au făcut-o deja.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.