O carte şi un CD pentru o ştire: concurs februarie

Clujul Evanghelic doreşte să stimuleze şi să faciliteze circulaţia informaţiilor de interes local pe internet pentru evanghelicii din Cluj-Napoca. Oricine semnalează o conferinţă, un botez, un serviciu religios cu invitaţi speciali etc, poate primi o carte şi un CD cu muzică ca premiu.

Câştigătoarul lunii ianuarie este Caleb Nechifor, pentru actualizările despre Biserica Penticostală Betania, fostă Muntele Măslinilor. El primeşte cartea Cu sufletul rămas în viaţă de Philip Yancey oferită de Clujul Evanghelic şi un CD cu muzică oferit de Studio Mesaj.

Premiul lunii februarie: Editura Imact Media din Timişoara oferă  cartea Cultivă-ţi viziunea de Andy Stanley iar Studio Mesaj oferă un CD cu muzică.

Cultivă-ţi viziunea – Andy Stanley

În Cultivă-ţi viziunea, Stanley pledează convingător în favoarea necesităţii unei viziuni clare din partea lui Dumnezeu pentru fiecare rol din viaţa noastră. Indiferent dacă eşti părinte şi ai o viziune pentru copilul tău sau director administrativ şi urmăreşti o viziune colectivă, Cultivă-ţi viziunea te ajută să cultivi şi să păstrezi scopul unic pe care Dumnezeu îl are pentru viaţa ta.

Notă: concursul se adresează persoanelor care locuiesc în Cluj-Napoca.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.