Echipare pentru Generaţia de Mâine – Conferinţă Regională Valea Draganului 24-26 aprilie

Fundaţia Echipare pentru Generaţia de Mâine în colaborare cu Fundaţia Emanuel vă invită să participaţi la Valea Draganului, la conferinţa regională, între 24-26 aprilie, dedicată pregătirii lucrătorilor cu copiii.

TEMA COFERINTEI

În primăvara această, tema conferinţei este Copilul, o investiţie sigură – într-o lume nesigură, având ca invitaţi speciali membrii echipei bisericii Rockharbor din California.
Sunteţi invitaţi să redescoperiţi punctele stabile în mijlocul lumii atât de instabile, iar atunci când totul se schimbă, să găsim adevăratele valori şi modalităţile de a investi în lucruri sigure, statornice.

INVITAŢI

Invitaţii vor fi instructori cu o bogată experienţă în lucrarea cu copiii şi în instruirea liderilor  . Dintre aceştia amintim pe Tammi Sammuelson, Matt Barnes, Mike Kennyon, Emese Kenderesi şi Daniel Brudă.

SUBIECTELE ABORDATE

În cadrul sesiunilor plenare: Convertind investiţia în valută forte – sau ajută-i pe copii să audă vocea lui Dumnezeu; Drumul de la „nu vreau să merg” la „nu vreau să plec”- creează un program atractiv pentru copii; Urmăreşte eficientă investiţiei – implicarea copiilor în slujire
În cadrul atelierelor: Pregătirea unei lecţii biblice; Cum să predăm Biblia celor mici; Predarea versetului de memorat
iar în cadrul celor patru seminarii: Stiluri de învăţare; Organizarea unui club biblic de vacanţă; Predă într-un mod creativ; Lauda şi închinarea în lucrarea cu copiii.

Înscrierea se face până în 6 martie.

fundatiaegm.org

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.