Concert extraordinar de caritate cu Paula Seling şi Liviu Bocănială

Sub patronajul Primăriei Cluj-Napoca, Prison Fellowship Romania vă invită la un concert extraordinar de caritate. Cântă Paula Seling iar în deschidere Liviu Bocănială.

Gazda evenimentului va fi doamna Ramona Raus Porumb.

Luni, 9 martie / ora 19:00 / Teatrul Naţional

Biletele costă 30-50-100 ron.poster

După concert puteţi merge la Starbucks (Iulius Mall) cu un prieten (şi biletul), plătiţi o băutură şi primiţi încă una.

davidg.ro


Scopul acestei manifestări artistice este de a obţine fonduri, în dorinţa de a continua programele social-educative începute încă din 1993, odată cu înfiinţarea PFR. Aceasta este singura organizaţie non-guvernamentală, membră a Prison Fellowship International, afiliată ONU, care oferă asistenţă psihosocială, medicală şi spirituală celor din mediul infracţional, foştilor deţinuţi şi familiilor acestora.

În cadrul aceluiaşi eveniment are loc şi un târg de cadouri realizate de copiii aflaţi în centrele fundaţiei. Creaţii precum icoane pictate pe sticlă, diverse obiecte de artizanat sau fotografii tip felicitare vor putea fi cumpărate de către doritori înainte şi după concert.

Proiectele PFR vizează reintegrarea în societate a persoanelor cu probleme, fiind, în acelaşi timp, singura fundaţie din ţară care a reuşit să elaboreze si sa implementeze primul model practic de probaţiune din România.

În prezent, în evidenţa şi asistenţa fundaţiei se află aproximativ 150 de copii, 250 de adulţi aparţinând tuturor categoriilor sociale, cât şi peste 5000 de voluntari care lucrează în penitenciarele din ţară.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.