Din blogosfera evanghelică clujeană (1-28 februarie)

STIRI CRESTINE a fost premiat la Premiile Thymos pentru bloguri evanghelice (2008)
stiricrestine.ro

Primirea Duhului Sfant in Biserica primara si in prezent: conditii, context, metode
calebn.wordpress.com

Alin Jivan s-a pocait
Alin Jivan (25 de ani) este unul dintre cei mai valorosi gimnasti din lotul olimpic al României, fiind medaliat cu bronz si argint la Mondiale, respectiv Europene. Nu-i place sa vorbeasca despre viata privata, dar Libertatea a aflat ca sportivul s-a pocait, alegând calea credintei pentru o viata mai buna.
stiricrestine.ro

Fuller, co-fondatorul al organizatiei Habitat pentru Umanitate a murit
stiricrestine.ro

Scoala profetica Focul Sfant – Cluj Napoca
Sa schimbam perceptia asupra profetiei o data pentru totdeauna! Biserica Casa Tamplarului, din Cluj Napoca, organizeaza Scoala profetica Focul Sfant
stiricrestine.ro

Azi în Micesti
caleacredintei.blogspot.com

The way you live / Cum traiesti
Am fost socata in ultima vreme de ura pe care am gasit-o in multe comentarii de pe diferite site-uri sau forumuri la adresa crestinilor. Adesea am ramas fara cuvinte la cata ura am simtit din cuvintele (adesea josnice) folosite , si mi-am dat seama ca, daca eu, care zic ca il cunosc pe Dumnezeu, tac, vor vorbi pietrele in locul meu.
frosted-light.blogspot.com

Duminică, 15 Februarie, ”Calea Credinţei” a sărbătorit 1 an de activitate la Cluj şi 5 ani de activitate la Miceşti.
Cu această ocazie, Pastorul Rareş, a avut un mesaj bun pentru noi. Prin el, Dumnezeu ne-a vorbit despre felul similar în care se manifestă Împărăţia lui Dumnezeu în viaţa credinciosului şi în Biserică.  „Nu te teme, turmă mică; pentru că Tatăl vostru vă dă cu plăcere Împărăţia.“
caleacredintei.blogspot.com

O noua lectie pentru mine…
Intr-una din seri, saptamana asta, m-a sunat o prietena sa imi spuna incantata ca a vazut o poza de-a mea cu inelul pe un alt blog. Era foarte convinsa ca e poza mea, pentru ca a recunoscut-o. Curioasa, am cautat pe net pana am dat de articolul cu pricina pe acest blog. Cand am dat de el, am incercat 2 sentimente: primul de bucurie, pentru ca asta e dovada ca imaginile mele sunt apreciate si de necunoscuti, nu doar de prieteni (care se stie ca sunt subiectivi;) ). Al doilea sentiment a fost de dezamagire – poza e postata fara nici un nume sau link de unde a fost luata.
frosted-light.blogspot.com

Sheer beauty!
Cerurile spun slava lui Dumnezeu şi întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor Lui. Observatorul La Silla Paranal din Chile a surprins aceasta minutata imagine a nebuloasei Carina (NGC 3372). Vedeti mai jos superba imagine compozita a nebuloasei (foto by ESO). Intr-adevar, intinderea aceasta vesteste marimea lui Dumnezeu! Si creatorul nu este doar puternic si inteligent ci si un adevarat artist – cata frumuseste, chiar daca a contribuit la ea si omul.
liftingshadows.wordpress.com

„Iată că vă pun înainte calea vieţii şi calea morţii” (Ieremia 21:8)
Ieremia a profeţit 42 de ani de la vârsta de 18 ani. Contextul în care el a profeţit era unul deosebit de grav. Ţara pe plan extern era ameninţată atât de egipteni cât şi de babilonieni, iar pe plan intern exista multă imoralitate. În timpul vieţii sale au avut loc două evenimente tragice: exilul babilonian şi distrugerea Templului de la Ierusalim în anul 586 î.e.n. Prin profeţiile sale el a încercat să ţină poporul în afara alianţei cu Egiptul şi să-l facă se supună babilonienilor şi, de asemenea, să aducă poporul evreu la conştientizarea nivelui moral la care sunt şi astfel să pună în aplicare Tora.
callina.wordpress.com

Am revenit
Probabil v-aţi întrebat ce s-a întâmplat cu acest bolg, de ce nu a mai fost scris nici un articol nou. Unul dintre motive este că am fost plecat împreună cu soţia mea timp de două luni în Egipt. Pentru toţi cei interesaţi de călătoria noastră vă putem pune la dispoziţie o serie de articole în format pdf.
acceslife.wordpress.com

Fitzuica în Cluj
Incepind de marti, 24 februarie, ora 19:00, incepem la Cafeneaua “QuoVadis” de pe strada M. Eminescu nr.13, o serie de evenimente saptamanale pe temele:
– Singuratate
– Prietenie
– Imagine de sine
– Rezolvarea conflictelor
– Echilibrul in viata
fitzuicaincluj.wordpress.com

Prinţul mafiei (mărturie)
Michael Franzese (născut în 27 mai 1951) este un fost mafiot, fondatorul unei puternice reţele de crimă organizată din New York. Acesta fost numit de către binecunoscutul jurnalist american Tom Brokaw “Prinţul mafiei”. În urma afacerilor murdare a obţinut foarte mulţi bani, clasificându-se pe locul 18 din 50 cei mai bogaţi mafioţi din anii 80… Cu toate acestea, viaţa lui s-a schimbat în mod radical în momentul în care l-a cunsocut pe Isus Cristos prin actuala lui soţie.
acceslife.wordpress.com

Iona
Ieri incercam sa gasesc ceva interesant la televizor si am ajuns pe un canal TV. Tocmai se pusese o intrebare „Cate zile a stat Iona in burta balenei?”. Raspunsurile au fost socante tinand cont ca Iona a fost si o piesa de teatru pe care cam majoritatea am studiat-o in liceu.
osoian.blogspot.com

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.