Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Adi Gliga la Biserica Mănăştur – Clujul Evanghelic

Adi Gliga la Biserica Mănăştur

Adi Gliga va fi prezent joi 2 aprilie de la ora 18.00 la Biserica Mănăştur. Va fi o întâlnire cu studenţii (tinerii), unde va şi vorbi.

Va fi muzică, marturie, şi un mesaj interesant. (adigliga.ro)

Refugiul de joia seara de la Mănăştur adăposteşte de ani de zile zeci de tineri veniţi din toată ţara. Unul din scopurile noastre este să creăm momente memorabile în umblarea lor de credinţă. La acestea contribuie inevitabil şi invitaţii pe care îi avem din când în când.

Dacă săptămânile trecute ne-am bucurat de prezenţa celor din grupul Shema, joia aceasta, 2 aprilie de la ora 18, îl vom avea ca invitat pe Adi Gliga. Cunoscut ca şi interpret şi compozitor de muzică pentru suflet, a ales să îşi pună talantul în slujba câştigării oamenilor pentru Împărăţia lui. „Dacă Tu îmi deschizi uşi, mă voi pune la dispoziţia Ta şi voi face în tocmai ceea ce doreşti, pentru a afla cat mai mulţi oameni, cine eşti Tu şi ce dorinţe ai cu privire la ei.” (Adi Gliga)  (bisericamanastur.ro)

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.