Cel care sfărâmă lanţurile robiei de Neil T. Anderson

(extras din Buletinul Informativ al Bisericii Penticostale Speranţa, nr. 102 din 22 martie 2008)

Eşti înlănţuit şi te întrebi cum ai ajuns în această stare? Te simţi robit de obiceiuri de care ţi se pare că nu poţi scăpa şi deşi eşti creştin încă continui să asculţi vocea Satanei. Contrar şoaptelor Celui-Rău care-ţi spun că nu mai are rost să te rogi sau să te apropii de Dumnezeu, trebuie să ştii un lucru: nu eşti singur! „Tatăl minciunii” – Diavolul întunecă zilnic mintea creştinilor cu o mulţime de minciuni menite să-i descurajeze şi să-i facă să abandoneze lupta sprituală în care s-au angajat.

„Cel care sfărâmă lanţurile robiei” cuprinde întrebările pe care războiul spiritual le ridică în mintea creştinilor şi descoperă într-un mod uluitor modul în care Lucifer „lucrează” la mintea noastră. Din păcate, creştinii uită adeseori de covârşitoarea forţă şi autoritate ce le este dată atunci când Îl primesc pe Hristos în viaţa lor. Neil Anderson împărtăşeşte acest minunat adevăr, prezentând în cuprinsul cărţii multe exemple de oameni care şi-au recăpătat libertatea şi pacea sufletească, exercitând tocmai această autoritate. Trebuie să ştii că eliberarea ta începe de la cunoaşterea modului în care acţionează vrăjmaşul tău-Diavolul şi mai ales a modului în care poate fi înfrânt.

Ca şi consilier şi conferenþiar recunoscut şi apreciat în domeniul conflictelor spirituale, Neil Anderson ne ajută să învingem frica de forţele întunericului, arătând cum se manifestă ele în vieţile oamenilor, dar prezentând şi modul de a lupta cu acestea. Recomand cu căldură această carte care vă va oferi o înţelegere mai bună asupra forţelor răului cuprinzând sfaturi practice luate din Biblie menite sa vă elibereze de sub robia păcatului.

„Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi a sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutătii care sunt în locurile ceşreşti.” Efeseni 6:12

Prezentare realizată de Anamaria Puşcaş

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.