Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
John Schlitt în concert în Cluj-Napoca, 15 iunie, Sala Sporturilor – Clujul Evanghelic

John Schlitt în concert în Cluj-Napoca, 15 iunie, Sala Sporturilor

John Schlitt (solistul formaţiei PETRA) va susţine un concert la Cluj-Napoca pe data de 15 iunie 2009 la Casa de Cultură a Studenţilor începând cu ora 19. Mai multe informaţii despre eveniment, clipuri video, harta locaţiei, wallpapere, bannere web, player audio, găsiţi pe site-ul evenimentului: johnschlitt.ro

Pentru interactivitate, recenzii, resurse Petra/John Schlitt sau concursuri unde poţi cîştiga bilete la concert, există şi un blog: johnschlitt.ro/blog.

Comunicatul de presă oficial

Concert extraordinar John Schlitt, în premiera la Cluj-Napoca

John Schlitt, solist al trupei PETRA şi cunoscut artist internaţional, va susţine un concert live pentru prima dată în Romania, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, în data de 15 iunie 2009.

Formatia PETRA, fondată în 1972, este una din cele mai cunoscute şi de succes trupe creştine de muzică rock din lume cu vânzări de peste 7 milioane de discuri. John Schlitt a fost solistul lor din anul 1986. În acest timp a înregistrat 16 albume, câştigând 4 premii Grammy, numeroase premii Dove şi multe prezenţe pe locul 1 sau în primele 10 poziţii ale topurilor muzicii creştine contemporane. Turnele şi performantele lor au strabatut toate cele 50 de state ale Americii şi zeci de alte ţări din lumea întreagă.

Pe lângă activitatea de solist al trupei PETRA, John Schlitt a început si o carieră solo la mijlocul anilor ’90, înregistrând până în prezent 3 albume. Ultimul din ele, The Grafting,  va fi promovat în turneul din Europa, care va debuta cu concertul de la Cluj-Napoca, din 15 iunie 2009.  Bineînţeles, vor fi interpretate şi hit-urile de-acum celebre ale trupe PETRA (No Doubt, Beyond Belief şi multe altele).

“Ca artist creştin sunt  binecuvântat când am la dispoziţie o sala unde să merg şi să fac ceea ce iubesc”, spune Schlitt. “Pentru mine, muzica este o formă – o cale de a te face auzit. Văd atâta nevoie în jur şi mă bucur să fiu pe o scenă, unde oamenii pot să asculte mesajul meu”

Iar acest mesaj este unul deosebit, pe care John l-a experimentat din plin din momentul în care, fiind la un pas de se sinucide din cauza abuzului de droguri şi alcool, a ales să urmeze planul pe care Dumnezeu îl avea pentru viaţa lui.

„Dumnezeu ne-a creat pentru a fi învingători. Fiecare dintre noi suntem speciali,  făcuţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu şi, dacă alegem să urmăm planul pe care îl are pentru noi, putem experimenta ce înseamnă viaţa, cu adevărat.  Acesta este scopul pentru care am fost creaţi.”

Aşadar, vă aşteptam să ne bucurăm împreună la (re)întalnirea cu John Schlitt şi cu mesajul pieselor lui abordate într-o manieră inconfundabilă.

Nu rata acest eveniment unic in Romania!

Costul biletelor este 45 de lei si vor fi distribuite din 15 aprilire în reţeaua librariilor Kerigma sau online pe site-ul kerigma.ro

Pentru mai multe informaţii accesaţi johnschlitt.ro

5 Comentarii

  1. emsal aprilie 15, 2009
  2. Vasile Tomoiagă aprilie 15, 2009
  3. emsal aprilie 15, 2009
  4. liftingshadows aprilie 17, 2009
  5. emsal mai 25, 2009

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.