Revista culturală 22 are în numărul curent (7-13 aprilie) un supliment dedicat Centenarului Richard Wurmbrand

După ce am citit pe blogul Suceava Evanghelică despre suplimentul revistei 22 dedicat Cenetarului Richard Wurmbrand, am cumpărat şi am citit cele 8 pagini, realizate în colaborare cu Forumul Civic Creştin, din care redau mai jos trei citate.

rw22

„Nici un alt mediu nu este mai prielnic ecumenismului decât închisoarea, ne asigură pastorul însuşi, alături de alţi analişti mărturisitori, între care Sergiu Grossu, N. Steinhardt, Nicole Valery se cuvin amintiţi numaidecât.” (Alexandru Zub)

„La Memorialui Sighet, figura lui Richard Wurmbrand ocupă un loc meritat în sala dedicată martirilor. Prezent în sala Represeiunea împotriva Bisericii, portretul său priveşte cu solidaritate creştină spre slujitorii altarelor care i-au fost alături în anii lungi de închisoare şi care îi sunt şi azi alături în amintire.” (Romulus Rusan)

„După 45 de ani de derivă totalitară, România are nevoie de moştenirea spirituală Wurmbrand, de învăţăturile şi de avertismentele lui. De Biblii. De credinţă. De Dumnezeu.” (Lucia Hossu Longin)

Blogul România Evanghelică oferă şi el câteva citate din acest supliment.

Actualizare 14 aprilie: Textele (fără cele 17 imagini) sunt disponibile şi online pe revista22.ro.

1 comentariu

  1. Sorin Sandulache aprilie 13, 2009

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.