Sprijin pentru o misiune a „Tineri Pentru Misiune Mediaş” în Amazonia, Brazilia

Pop Alin (Cluj-Napoca, Biserica Baptistă BETEL), împreună cu o echipă a „Tineri Pentru Misiune Mediaş”:

«Spune-mi istoria lui Isus, scrie-o pe inima mea
Spune-mi, căci e mai frumoasă decât orice s-a scris cândva.»

Înainte de a se înălţa la cer, Isus Cristos a scris o partitură cu armonii plăcute a cărei acorduri trebuie să fie auzite până la marginile lumii; această partitură se numeşte MAREA TRIMITERE, scrisă spre a fi cântată de oameni din toate naţiunile pământului. Isus a dat tonul dragostei divine la care s-au alăturat ucenicii, s-au adăugat apoi martirii, iar acum e rândul nostru să fim pe scenă.

Din momentul în care înţelegi că numele de misionar e şi pentru ţine, oriunde se cântă un pasaj din Marea Trimitere vei ştii că ai şi tu un rol acolo şi că vocea ta aduce un suport substanţial la acest inconfundabil cântec al cerului.

În anul 2008, împreună cu o echipă ne-am alăturat misionarilor din Kenia şi Uganda în lucrarea de evanghelizare a musulmanilor prin mesajul Evangheliei, ajutor medical, vizite la bolnavi de malarie şi diferite munci practice. În Kenia, ceea ce mi-a rămas cel mai tare lipit de inimă a fost lucrarea cu copiii de la orfelinatul din Kisumu, lucrare pe care misionari care vor merge anul acesta acolo o vor continua. Eu cred că lucrurile mai măreţe nu sunt în trecut, ci în viitor, multe fapte bune pregătite de Dumnezeu pentru anul 2009, că şi păşim în ele. Iată ce l-am auzit pe Isus spunând în 2 Corinteni 8:9 :

«Eu, măcar că eram bogat, m-am făcut sărac pentru voi
Pentru că prin sărăcia Mea, voi să va îmbogăţiţi.»

Eu, însă aş vrea să începem A«sa cantamA» un cântec mai simplu şi sună astfel:

«Aici nu este vorba că alţii să fie uşuraţi, iar voi strâmtoraţi; ci este vorba de o POTRIVIRE : în împrejurarea de acum, prisosul vostru să acopere nevoile lor… Cel ce strânsese mult, n-avea nimic de prisos, şi cel ce strânsese puţin nu ducea lipsă A»

Proiecte 2009

Continuarea slujiri prin misiune de evanghelizare, muncă practică, ajutorare în Amazon(Brazilia), la oameni care vor să se facă auziţi şi după a căror inimă, Dumnezeu tânjeşte să o aibă, iar cei de acolo caută sensul vieţii, îl caută pe Dumnezeu, pe Isus Hristos.FIŢI LUMINI în lume şi haidaţi, că împreună să împlinim Cuvântul Sau şi să dăm o definiţie clară a ceea ce însemna a fi CREŞTIN.

În luna mai, împreună cu o echipă, voi avea de A«cantatA» un alt pasaj din partitură Marii Trimiteri intitulat A«ia din poverile misionarilor din AmazonA». Binenteles că spunem da, doar prin credinţa fiind convinşi că Dumnezeu are oameni care-I ascultă vocea şi vor sprijini această lucrare financiar, prin rugăciune, încurajare sau în orice mod creativ posibil.

Implicate şi tu! Nu suma cu care ajuţi contează ci faptul că dai, nu rugăciunea multă ci sinceritatea cu care o faci, orice gest mic, face cât o mie de cuvinte, şi zideşte în noi încurajare şi motivaţie.

Pop Alin
0754.037.629
hlnpop AT yahoo.com

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.