Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Speranţă pentru Europa: care este voia lui Dumnezeu? – Clujul Evanghelic

Speranţă pentru Europa: care este voia lui Dumnezeu?

Este voia lui Dumnezeu ca voia Sa să se facă pe Pământ? Şi în Europa? Este voia lui Dumnezeu să-şi împace toate lucrurile din cer şi de pe pământ cu sine prin Isus?

Dacă aţi răspuns afirmativ, atunci de ce în bisericile noastre suntem preocupati în esenţă de sfârşitul lumii, obţinerea mântuirii şi mersul în cer? De ce atenţia noastră se concentrează asupra programelor bisericii, numărului de participanţi la serviciile bisericii sau asupra mărimii congregaţiilor noastre, în timp ce Isus ne-a spus să căutăm mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu?

N-ar trebui, mai curând, să ne concentrăm pentru a vedea Împărăţia lui Dumnezeu venind într-o măsură din ce în ce mai mare aici pe pământ? Sau aici în Europa? N-ar trebui să ne preocupe mai curând impactul pe care congregaţia noastră sau comunitatea noastră îl are în transformarea cartierului sau zonei noastre?

Jeff Fountain, Speranţă pentru Europa, Editura Kairos

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.