North Greenville University vine la Cluj

Universitatea North Greenville University din Statele Unite, statul Carolina de Sud, începe o serie de cursuri de scurtă durată în Cluj-Napoca pentru cei implicaţi în lucrarea creştină. Iniţiativa a fost lansată de dr. Gerald Roe, directorul departamentului de misiune şi profesor la North Greenville University (NGU) în urma vizitelor făcute în România împreună cu grupul condus de Jesse Powers.

Cursurile vor fi predate, pentru început, de profesori de la NGU, care vor face slujire voluntară. În funcţie de solicitări, vor putea fi luate unele cursuri prin intermediul platformei de educaţie universitară „Blackboard” (internet) şi se vor coopta şi profesori români.

Suntem bucuroşi să vă anunţăm pe toţi care doriţi să studiaţi, că în perioada următoare vor fi disponibile următoarele cursuri:

  • Misiune (Missions) – Dr. Gerald Roe – 22-23 mai şi 29-30 mai 2009.
  • Pastorală (Pastoral Leadership) – Dr. Larry Mcdonald – Iulie 2009
  • Discipline Spirituale (spiritual Disciplines) – Dr. Don Dowless – toamnă 2009
  • Lucrarea de tineret (Youth Ministry) – Dr. Mike Landrum – prin internet

S-a convenit ca să se acorde credite pentru cursurile luate, credite care se păstrează în baza de date a NGU şi care sunt recunoscute internaţional. Pe viitor se analizează şi posibilitatea acreditării acestei forme de învăţământ în România.

Pentru orice informaţii şi pentru înscrieri, va stăm la dispoziţie:

Victor Sainiuc – 0722-505.821 – victor@ligabibliei.ro

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.