Concertul cu John Schlitt se va ţine la Casa de Cultură a Studenţilor

Din motive organizatorice locaţia concertului cu John Schlitt a fost schimbată. Astfel, concertul din 15 iunie va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor şi nu la Sala Sporturilor.

afis by DAV/D. John Schlitt va concerta unplugged în 14 Iunie la Hotel Sun Garden, Turda (doar 150 de locuri disponibile). Apoi, pe 15 iunie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, concertul propriu-zis, începând cu ora 19:00. Trupa Aercurat va fi în deschidere şi apoi John va cântă live atât piese de pe The Grafting, ultimul său album, cât şi mult-îndrăgitele piese de la Petra.

Organizatorii pun la bătaie 3 albume „The Grafting”, autografiate personal de John Schlitt. Tema concursului este simplă: scrie într-un comment două motive pentru care ai recomanda cuiva să vină la concertul lui John din Cluj-Napoca. Dacă vrei să afli mai multe informaţii şi să te inscrii la concurs, accesează blogul evenimentului.

Intră pe johnschlitt.ro pentru toate detaliile de care ai nevoie ca să te informezi despre concert şi să afli cum poţi să îţi cumperi bilet.

Ascultaţi mai jos piesa Carry On de pe albumul The Grafting.

[vodpod id=Groupvideo.2564758&w=425&h=350&fv=viewkey%3De0eb6772ede6d579aef5]

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.