Asociaţia Joni şi Prietenii în parteneriat cu Asociaţia Caritatea Umanitar Internaţională vor distribui cărucioare pentru persoanele cu handicap în perioada 29 iunie – 3 iulie în centrul Caritatea din Cluj-Napoca

Asociaţia Joni şi Prietenii în parteneriat cu Asociaţia Caritatea Umanitar Internaţională vor distribui cărucioare pentru persoanele cu handicap în perioada 29 iunie – 3 iulie în centrul Caritatea din Cluj-Napoca.

Deschiderea oficială a activităţilor umanitare de distribuire a cărucioare cu rotile va avea loc în 29 iunie de la orele 9.

Solicitanţii trebuie să obţină o cerere tip de la Asociaţia Caritatea în perioada 25 mai 2009 – 26 iunie 2009 care trebuie înregistrată până în 26 iunie. Aprobările se vor face în ordinea înscrierii, numărul cărucioarelor fiind limitat (100).

Informaţii despre programare pot fi obţinute şi telefonic la numărul 0264–438.050 de luni până vineri între orele 10-14.

Detalii suplimentare se pot găsi aici.

Sediul Asociaţiei Caritatea se găseşte în cartierul Zorilor, str. Nichita Stănescu, nr.3 (cu intrare din str. Mircea Eliade nr. 22 ), în spatele blocului de pe strada Lunii nr. 16, aflat la intersecţia străzilor Rapsodiei, Pădurii şi Lunii. Cu autobuzele 35, 46, 46B şi 43 până la staţia Spitalul de Recuperare.

Asociatia Joni si Prietenii în parteneriat cu Asociatia Caritatea Umanitar Internationala vor distribui carucioare pentru persoanele cu handicap în perioada 29 iunie – 3 iulie în centrul Caritatea din Cluj-Napoca. Copil care beneficiaza de carucior prin d

Copil care beneficiază de cărucior prin distribuirea 2008

Asociatia Joni si Prietenii în parteneriat cu Asociatia Caritatea Umanitar Internationala vor distribui carucioare pentru persoanele cu handicap în perioada 29 iunie – 3 iulie în centrul Caritatea din Cluj-Napoca. Curatarea si montarea carucioarelor

Curăţarea şi montarea cărucioarelor

1 comentariu

  1. Daiana Soos iulie 26, 2010

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.