Seară ecumenică şi concert Adi Gliga & Trupa SOS la Biserica Greco-Catolică “Coborârea Spiritului Sfânt”

Biserica Greco-Catolică “Coborârea Spiritului Sfânt” din Cluj-Napoca organizează o seară ecumenică sub genericul VIAŢA ALĂTURI DE DOMNUL: mărturii despre trăirea creştină. Evenimentul va avea loc luni, 5 octombrie 2009, de la ora 18.

Sunt invitaţi să ia cuvântul preoţii Stelian Tofană (Biserica Ortodoxă) şi Marius Ungureşan (Biserica Greco-Catolică), dar şi pastorii Costel Sofronie (Biserica Penticostală), Liviu Raica (Biserica Baptistă) şi Dan Virgil (Biserica independentă “Ecclesia”).

Fiecare invitat va face o mărturie despre un moment din viaţă în care Domnul a intervenit cu putere. Mărturiile vor fi presărate cu muzică interpretată de Corul de copii “Glasuri curate” şi soprana Clara Irimieş de la Filarmonica de stat „Transilvania”.

La final, ADI GLIGA şi formaţia SOS România vor susţine, timp de o oră, un concert de muzică creştină.

Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a bisericii (intrarea din stradă).

Indiferent de biserica din care faceţi parte sunteţi invitaţi cu drag la Biserica Greco-Catolică “Coborârea Spiritului Sfânt” de lângă Mc’Donalds, cartierul Mănăştur, Cluj-Napoca.

Andreea Leonid

Nota editorului: Evenimentul se înscrie probabil pe linia deschiderii ecumenice pe care a promovat-o Biserica Catolică începând cu Conciliul Vatican II.

5 Comentarii

  1. Gabriela octombrie 5, 2009
  2. Vasile Tomoiagă octombrie 5, 2009
  3. Silviu sh octombrie 6, 2009
  4. Andreea Leonid octombrie 6, 2009
  5. Vasile Tomoiagă octombrie 7, 2009

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.