Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/responsive-select-menu/sparkoptions/SparkOptions.class.php on line 778
Avanpremieră Global Leadership Forum: vizionarea unei sesiuni din 2008 – Clujul Evanghelic

Avanpremieră Global Leadership Forum: vizionarea unei sesiuni din 2008

Dragi prieteni,

Doresc să vă fac o invitaţie la o conferinţa pe teme de leadership (conducere) care va avea loc la Cluj-Napoca.

Este vorba de GLS – Global Leadership Forum, o conferinţă care are loc anual şi se adresează liderilor, atât din biserici cât şi din alte organizaţii creştine sau seculare. În fiecare an conferinţa este vizionată de câteva zeci de mii de persoane în direct la Biserica Willow Creek în SUA, iar apoi este transmisă înregistrată în aproape 200 de locaţii din toată lumea în peste 50 de ţări.

În fiecare an vorbitorii conferinţei sunt atât păstori cât şi autori şi vorbitori pe subiectul conducerii. În acest an vorbitorii includ pe:

  • Bill Hybels, păstor al Willow Creek Community Church,
  • Ken Blanchard, autor al unor cărţi pe management
  • Tim Keller, păstor al Redeemer Church New York şi
  • John Maxwell, autor şi vorbitor pe teme de conducere.

Conferinţa va avea loc la Biserica Baptista Mănăştur, strada Ospătăriei nr 10, Cluj-Napoca, în datele de 30 şi 31 octombrie, vineri şi sâmbătă. Costul conferinţei este de 50 RON. Ora de începere a conferinţei este 15:00 vineri 30 oct, înregistrarea începând de la ora 13:00.

Mai multe informaţii se pot găsi pe site, unde este necesar să se facă şi înscrierea, plata urmând a se face în ziua conferinţei. Site-ul conferinţei în România este willowcreek.ro.

Sunt bineveniţi toţi cei care sunt interesaţi de acest subiect, atât lideri din biserici, manageri cât şi studenţi, etc.

De asemenea, în avanpremieră conferinţei, organizăm pentru cei interesaţi o prezentare a unei sesiuni de la conferinţa de anul trecut. Prezentarea va avea loc luni, 26 octombrie, de la ora 18:00 la Biserica Baptistă Teofania de pe Calea Turzii nr 11 Cluj-Napoca.

Sesiunea este cea a lui Jim Collins, recunoscut consultant pe tematici de management şi autor al mai multor cărţi, printre care „Good to great” şi „Built to last”.  Tematica sesiunii se referă la ceea ce diferenţiază organizaţii, firme şi lideri, pe baza studiilor făcute de Jim Collins în această direcţie. Concluzia este că factorul major care diferenţiază organizaţii şi lideri sunt valorile promovate de aceştia, iar valorile determină succesul organizaţiei sau persoanei pe termen lung.

Prezentarea din 26 octombrie e deschisă tuturor celor interesaţi, care în acest mod îşi pot face o idee şi despre conferinţa din 30-31 octombrie.

Va aşteptăm cu drag

Daniel Lar

Global Leadership Forum 2008 highlights

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/clujulev/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35