Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Summitul global de conducere – ziua a doua: Catherine Rohr, prietena prizonierilor – Clujul Evanghelic

Summitul global de conducere – ziua a doua: Catherine Rohr, prietena prizonierilor

http://www.willowcreek.com/Events/leadership/2008/contentimages/spkr_cRohr_lg.jpg

Catherine Rohr. Foto: willowcreek.com

Cathernine Rohr a părăsit la 26 de ani o carieră bănoasă în care câştiga peste 200.000$ anual pentru a fonda Programul de Antreprenoriat pentru Închisori, în care a investit toate economiile familiei. Şi când spune toate, asta înseamnă chiar toţi banii pe care îi aveau în economii ea şi soţul ei, mutându-se în Texas, statul unde îşi desfăşoară activitatea aceast program.

Catherine doreşte ca să ii ajute pe deţinuţi (trecuţi printr-un proces de selecţie) să înveţe deprinderile de care au nevoie pentru ca atunci când vor fi liberi să se poată integra în societate, nefiind nişte consumatori, ci oameni care dăruiesc înapoi societăţii. Ea îi învaţă cum să facă un plan de afaceri, îi ajută să-şi găsească slujbe sau chiar să pornească micile afaceri după ce vor fi eliberaţi. Mai mult, ea urmăreşte ca pe parcursul celor 4 luni de cursuri ca şi caracterul să le fie schimbat. Astfel, investind şi crezând în ei, cei care trec prin programul conceput de ea au o rată a recidivării sub 10%, în timp ce media pe ţară este de peste 50%.

Puteţi citi mai multe despre acest uimitor program accesând saitul pep.org (în engleză).

Vezi şi: Summitul global de conducere – ziua a doua: dialog între Bill Hybels, Ken Blanchart şi John Maxwell

1 comentariu

  1. Dyo octombrie 15, 2012

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.