Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Târg de cadouri handmade şi concert Tina şi Alin Timofte – Clujul Evanghelic

Târg de cadouri handmade şi concert Tina şi Alin Timofte

Cauţi un cadou original pentru o persoană specială, dar nu ştii de unde ai putea să-l cumpăraţi?

Asigură-te că notezi în calendar data de 5 decembrie 2009, ora 1, când va avea loc Târgul de cadouri handmade (făcute de mână) organizat de Eta şi Maria la Clubul CFR (str. Dobrogeanu Gherea 17, zona Avram Iancu).

Târgul va fi un mediu în care oameni haruiţi de Dumnezeu cu imaginaţie şi creativitate au ocazia să-şi prezinte creaţiile, să relationeze, să facă schimb de experienţă cu alţi artişti. Vor fi numai creaţii făcute manual, de la agrafe, broşe, accesorii, gentuţe, până la felicitări, decoraţiuni şi ornamente de iarnă. Pe lângă toate aceste lucruri drăguţe vei avea ocazia să discuţi la un ceai şi nişte prăjiturele homemade şi să te bucuri împreună cu ceilalţi de un concert de colinde susţinut de Tina şi Alin Timofte.

Dacă eşti interest să-ţi expui creaţiile, lista de înscriere pentru participarea la târg este încă deschisă. Oricine poate participa. Poţi să te înscrii trimiţând un mail pe adresa restoredbyhand@yahoo.com sau la numărul de telefon 0766328007.

Targul de cadouri handmade organizat de Eta si Maria la Clubul CFR

3 Comentarii

  1. Claus noiembrie 25, 2009
  2. Day noiembrie 26, 2009
  3. Vasile Tomoiagă noiembrie 26, 2009

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.