Concert caritabil Agi Gliga, Ami & Crista și Chris organizat de Radio Cluj pentru familiile din comuna Sânmărtin

Concert de caritate cu Adi Gliga

„Radio Cluj lansează astăzi a treia ediţie a campaniei de caritate “Inimi pentru inimi’. Prin intermediul acestei acţiuni vom oferi pachete cu alimente pentru 29 de familii sărace din comuna clujeană Sânmărtin. Pentru a strânge banii necesari campaniei, Radio Cluj organizează trei concerte de caritate în 12, 13 şi 14 decembrie.

Primul spectacol este dedicat copiilor, al doilea adolescenţilor, iar al treilea publicului larg, fiind susţinut de Adi Gliga şi formaţia SOS România.

Pe lângă sumele oferite de clujeni în cadrul concertelor, angajaţii Radio Cluj vor dona bani şi jucării pentru copiii din Sânmărtin. Şi firmele sunt invitate să se alăture campaniei ‘Inimi pentru inimi’. Pachetele cu alimente vor fi distribuite în 16 decembrie celor 29 de familii sărace.

Campania ‘Inimi pentru inimi’ a fost iniţiată în 2007, când Radio Cluj a oferit alimente pentru 17 familii din comuna Ploscoş. Anul trecut acţiunea s-a îndreptat spre 20 de familii sărace din localitatea Floreşti. Fiţi alături de noi! Împreună este mai uşor să le facem şi lor un Crăciun fericit!

Luni, 14 decembrie, ora 19, Casa Radio

Artistul ADI GLIGA şi formaţia SOS România vor crea o atmosferă plăcută prin colindele şi melodiile de suflet pe care le vor interpreta în faţa publicului clujean.

În deschiderea concertului îi avem ca invitaţii speciali pe Chris, Ami & Crista. De asemenea, tinerii care lucrează la Radio Cluj vor pregăti o surpriză în ton cu evenimentul.

Adi Gliga este originar din Baia Mare şi a scos până în prezent 6 albume cu muzică de inspiraţie creştină. În ultimii 10 ani a susţinut numeroase concerte în ţară şi străinătate şi l-a însoţit pe Ştefan Hruşcă într-unul din turneele sale de colinde prin România.

Adi Gliga, Chris, Ami & Crista se numără printre artiştii premiaţi anul acesta în cadrul Atelierului de creaţie muzicală „Cristia”, organizat de Credo TV la Valea Draganului.

STUDIOUL REGIONAL DE RADIO CLUJ
400293 Cluj-Napoca, str. Donath 160
tel,fax: 00-40-264-42.00.47″

Vezi și pe radiocluj.ro

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.