Biserica Penticostală Speranța: mesaj despre misiune cu Cameron Wilson

Cameron Wilson

Cameron Wilson

„Voi veţi primi o putere, când Se va pogorî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudea, în Samaria, şi până la marginile pământului.” F. Ap 1:8

Acest mesaj este pentru tine! Eşti chemat să vesteşti Evanghelia atât în Ierusalimul tău, Clujul, dar în acelaşi timp să vezi nevoia de departe: Asia, Africa, Oceania, Siberia, sau ori unde ai fi chemat!

Dacă doreşti să cunoşti mai multe despre chemare, echipare, instruire, trimitere, revenire, mai multe despre Misiunea Mondială, vino la întâlnire cu biserica şi cu Cameron Wilson, fondatorul organizaţiei Discover Your Mission, dar şi al proiectului Pastori ai României.

Dacă simţi că Domnul Secerişului te cheamă să intri în Câmpul plin de holde, vino, nu pregeta! Dacă Misiunea Mondială este în viziunea ta, eşti omul care are nevoie de un mesaj!

(Îţi descopăr un secret: a fost pastor de tineret al lui Elvis Presley, înainte ca acesta să renunţe la biserică şi să plece pe drumul lumii.)

Evenimentul va avea loc astăzi, 11 martie, joi – la Biserica Penticostală Speranţa, pe strada Siretului, nr. 10, începând cu ora 18.00.

Marcel Saitis – APME (Agentia Penticostala de Misiune Externa)

2 Comentarii

  1. andw martie 11, 2010
  2. Vasile Tomoiagă martie 11, 2010

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.