Concert caritabil: ritmuri clasice, gospel şi evreieşti în acordurile corul lărgit de alămuri YEMIMA BRASS din Germania

Avem deosebita bucurie să vă aducem la cunoştinţă faptul că în oraşul nostru s-a deschis un nou Centru de consiliere şi sprijin pentru părinţi şi copii, realizat din parteneriatul între Fundaţia Creştină de Ajutorare şi Asociaţia PreventisCentrul Amicii.

Cei 44 de copii şi adolescenţi ai centrului nostru provin din familii monoparentale, sărace şi de multe ori nu îşi pot permite nici măcar rechizite şcolare sau un bilet de autobus. Noi încercăm să venim în ajutorul lor atât prin sprijin material, emoţional cât şi spiritual făcându-le cunoscut Cuvântul lui Dumnezeu.

Ne-am propus ca anul acesta să le împlinim un vis copiilor noştri, acela de a merge într-o tabără creştină de o săptămână, în localitatea Vârfurile, judeţul Arad.

În acest scop realizăm un concert caritabil, vineri, 9 Aprilie, ora 19, la Biserica Reformată de pe strada Kogălniceanu, nr. 21; unde vă invităm cu drag să vă delectaţi pe ritmuri clasice, gospel şi evreieşti în acordurile corului lărgit de alămuri YEMIMA BRASS din Germania şi a celor trei invitaţi surpriză!

Intrarea la concert se face pe baza unei invitaţii pe care o puteţi procura de la sediul Fundaţiei Creştine de Ajutorare (Ion Meşter 10) sau înainte de concert. Obținerea invitației se face în urma unei donații minime recomandate de 10 ron.

Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a putea împlini un vis de copil, într-o săptămână în care să putem sădi, să putem uda şi Dumnezeu să facă să crească!

Concert caritabil: ritmuri clasice, gospel şi evreieşti cu Corul lărgit de alămuri YEMIMA BRASS din Germania

mulțumesc Marta C.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.