EuroLeadership Forum 2010

EuroLeadership Forum@Eger 069

Anul aceste voi participa cu ajutorul Dumnului pentru a patra oară la Forumul EuroLeadership, un eveniment anual despre care am mai scris pe Clujul Evanghelic, și de la care am reușit anul trecut să scriu și câteva reportaje.

Pentru prima dată am mers la acest forum prin recomandarea prietenului meu Daniel Lar și timp de trei ani am participat la rețeaua de știință datorită interesul meu pentru apologetică și creaționism. Deși rețeaua de știință este în fiecare an foarte interesantă, cu participări ale creștinilor ce predau sau lucrează în cercetare la nivel academic, anul acesta am hotărât să particip la rețeaua media, lucru lesne de înțeles din perspectiva activității de blogging și (uneori) jurnalism pe care o desfășor în acest spațiu.

Ca în fiecare an România este printre locurile fruntașe în privința numărului participanților, în acest an fiind înscrise peste 35 de persoane din orașe precum Timișoara, Iași, Oradea, Cluj-Napoca. În mod cu totul ciudat nu este nici un participant din București.

Îmbucurător pentru mine este că românii nu sunt doar participanți ci și vorbitori. Astfel, Cristian Barbosu, pastorul bisericii baptiste Metanoia din Arad va vorbi despre „De ce ne este rușine de Biblie?” la una din sesiunile plenare de seara (există sesiuni plenare la care participă toată lumea și seminarii specifice diverselor rețele: media, știință, pastorală, artiști etc). Alți vorbitori români, fiecare în cadrul unei anumite rețele: Florica Chereches, Vlad Criznic, Iulian Ghica, Rodica Mocan, Liviu Mocan.

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.